Wczoraj wrzuciłem jeden z odcinków, a że nie jest ich na razie dużo to postanowiłem umieścić tutaj wszystkie
Mogłem to zrobić od razu, no ale cóz, nie pomyślałem.
Także tego, endźoj.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Porównajcie sobie początki utworów (chodzi mi o główne riffy) takich numerów, kolejno od powstania:
1. Decapitated - The Fury
2. Virgin Snatch - State of Fear
3. Saratan - Mastema
Cóż można dodać, zespoły nr 2 i 3 są z Krakowa, Decap nie ale są z tą sceną mocno związani.
konto usunięte
2013-08-02, 20:25
Sreremef sama puszcza w kółko to gówno.
Rmf- fem jest zaje**sty robi program o plagiowaniu piosenek i puszcza te przeróbki kilka razy dziennie w radiu. Pomijając że więcej jest reklam je**nego magnezu niż muzyki. Nie słuchajcie tego komercyjnego g*wna!
konto usunięte
2013-08-02, 20:41
Tylko alternatywy za bardzo nie ma. Może poza autorskimi programami na trójce.
konto usunięte
2013-08-02, 21:26
konto usunięte
2013-08-02, 22:38
Cóż. Ludzie robiący prawdziwą, piękną muzykę muszą zajmować się czymś innym, aby wyżywić rodzinę, a takie śmiecie ypu Ke$sha i inny syf mają kupe kasu za robienie gówna na oczach innych
konto usunięte
2013-08-02, 23:56
konto usunięte
2013-08-03, 0:14
xBaker napisał/a:
Nie mogę już zedytować pierwszego postu, a skleroza robi swoje, także:
1: 15 sasha gej ??
konto usunięte
2013-08-03, 2:05
sram na pitbulla kacową laksą, zawsze był pajacem i pajacem zdechnie
konto usunięte
2013-08-03, 17:35
whosampled.com - cała strona poświęcona samplom.
3 odcinek i mózg rozyebany! Offspring i MC Hammer?
Przecież to jest nowa generacja samplowania! Jak nie masz hajsu to patrzysz gdzie był hajs wczesniej, dogrywasz bas i jakis werbel, zmieniasz słowa (tylko nie rytm) i jest hit. Karma dla debili