Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
krzysztof3011 2025-01-04, 0:58
Raczej ślepaki. Ostra nie daje takiego płomienia. No i dźwięk inny.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-01-06, 20:10
John-Flopp napisał/a:

I każda kula musi gdzieś spaść.. J🤬e małpy.

Co może się stać gdy spadnie? Jestem ciekawy twojej teorii
Zgłoś
John-Flopp 2025-01-06, 21:37
CzarnyAdolf napisał/a:

Co może się stać gdy spadnie? Jestem ciekawy twojej teorii

To może poczytaj statystki ile takich ślepych kul trafia ludzi i jaki jest procent śmiertelny jak dostajesz praktycznie pionowo od góry leżąc na hamaku we własnym ogródku kilometry od miejsca wystrzelenia. Poczytaj i wróć powymieniać zdania.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-01-06, 21:49
John-Flopp napisał/a:

To może poczytaj statystki ile takich ślepych kul trafia ludzi i jaki jest procent śmiertelny jak dostajesz praktycznie pionowo od góry leżąc na hamaku we własnym ogródku kilometry od miejsca wystrzelenia. Poczytaj i wróć powymieniać zdania.

Poproszę o te statystyki Jeśli ktoś wygra w kosmicznej loterii i kula faktycznie spadnie mu pionowo na łeb to efekt będzie taki jakby dostał małym kamyczkiem. Z jakiegoś powodu deszcz czy grad spadający z nieba nie zabija ludzi ani zwierząt. Opór powietrza i grawitacja zmniejszają impet takiego kawałka metalu im dłużej znajduje się on w locie. Fizyka ziomku
Zgłoś
John-Flopp 2025-01-06, 22:00
CzarnyAdolf napisał/a:

Poproszę o te statystyk

"Poproszę o te statystyki" Co ty k🤬a neta nie masz? Mam jeszcze więcej czasu marnować na idiotę nie obeznanego w temacie? Poczytaj i daj mi spokój bo dopiero wtedy przekonasz się że nie masz racji i sam nie będziesz chciał ciągnąć tematu co za tym idzie zawracać mi dupy.
Zgłoś