📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

@takamahi: Chyba nie widzisz jak komuna wraca w podskokach
Sporo rzeczy mamy w PL "obywatelskich" więc będzie i milicja jak u was na wukrainie

Bul_od_bytu napisał/a:
będzie i milicja jak u was na wukrainie
Czy komuna wraca czy nie to sprawa inna i dyskusyjna, mi o nazwę chodziło bo ona raczej nie wróci. Ale po co włączasz komentarz " u was na Ukrainie" to już zupełnie nie rozumiem, ja z Ukrainy nie pochodzę, obrazić mnie tym nie obrazisz, tylko swoje mielizny umysłowe pokażesz.
Mam taką znajomą, Justynę. Jest w związku lesbijskim, wita się jak chłop i twierdzi, że jest "ono", czyli ani facet, ani baba. Kiedyś tak witała się ze mną po przyjściu ze swoją babą do pubu. Przywitałem się, pomasowałem fajne jej cycki i stwierdziłem, że jest rasową babą. Tylko się uśmiechnęła

Ale wiecie katolickie z🤬by, że do księdza mówi się: proszę pana/(pani?) a nie proszę księdza, bo nie ma takiej płci jak "ksiądz"?
@takamahi: Warszawa to już Mały Kijów więc posądzając kogoś o bycie ukraińcem nie jest niczym niezwykłym. Przecież to naród bohaterów walczących o naszą wolność więc powinieneś się poczuć zaszczycony taką pomyłką z mojej strony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie