0.6 promila we krwi podczas lądowania w Smoleńsku
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-01-14, 19:24
konto usunięte
2011-01-14, 21:03
konto usunięte
2011-01-14, 21:43
KNT napisał/a:
Widzę antysemityzm w polakach jest głęboko osadzony...
I to po tym wszystkim co dla was zrobiliśmy. Nie wiecie co to wdzięczność.
Widzę że masz kompleksy głęboko osadzone...
I po tym wszystkim co dla was zrobiły Niemcy...
@kool83
Tak to jest jak się interpretuje źle fakty i ludzie Ci dali tyle piw oO
Ruscy od samej katastrofy wiedzieli że jedna osoba jest pijana ale nie wiedzieli kto to, dopiero po iluś dniach doszli do tego że to generał. Boże widzisz a nie grzmisz na głupotę.
konto usunięte
2011-01-15, 2:54
konto usunięte
2011-01-15, 14:01
konto usunięte
2011-01-16, 22:32
Właśnie czytam Medycynę Sądową i ktoś tu napisał wyżej że 0,6 promila moze sie pojawic po rozkładzie,,, otóż wg książki fizjologia to 0,01 promila.
konto usunięte
2011-01-16, 22:54
Strzelił sobie kolejkę Kamikaze
konto usunięte
2011-01-23, 12:27
e, ja się nie dziwię tym promilom - też bym nie mógł na trzeźwo przewozić grubaska, który żąda natychmiastowego lądowania, czy jest lotnisko, czy nie;D
konto usunięte
2011-06-03, 18:35
@gdyby nie ci szabelkowcy, twoja stara dawałaby dupy jakiemuś szwabowi, ty dzisiaj byś szpreszył, a ja w piwnicy musiałbym kserować antyniemieckie ulotki, palancie.
A jak dalej ci szabelkowcy będą tak machać to będziesz do końca życia ciągał taczki bo na paliwo nikogo nie będzie stać, oczywiście za najniższą krajową.