👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ktoś się wybierze na pogrzeb?
Tak, ja wiem, że to był esbek i gadał bezsensu i szpieg i w ogóle straszny człowiek...

Tak, ja wiem, że to był esbek i gadał bezsensu i szpieg i w ogóle straszny człowiek...
Esbek? Człowiek, który publicznie, w telewizji wyśmiewał Tuska i chwalił tzw. "kiboli" (mocno antykomuchowskich), co w mediach jest dziś niepopularne, esbekiem?
"Tak, ja wiem, że to był esbek i gadał bezsensu i szpieg i w ogóle straszny człowiek..."
Bez sensu to Ty gadasz.
Bez sensu to Ty gadasz.

bloodwar napisał/a:
Wałęsa wziął ledwo parę kopert za nieistotne informacje i jego chcecie wieszać na suchej gałęzi za współpracę z SB a Petelicki przez wiele lat służył wywiadowi, przez jego działalność pewnie uwięziono (a może i zabito) na pewno kilkanaście osób z "S"[...]
Ja nienawidzę solidarności za swoje lewacko-demokratyczne działania i cichą współpracę z władzą PRLu przy okrągłym stole, więc nie mam zamiaru płakać nad kilkoma rzekomymi ofiarami.
Poza tym jak mówiłem o ponoć tylko analizował działania zachodu a nie samej solidarności.
A Bolek sam z siebie i ochoczo donosił panom z SB np. o działaniach swoich kumpli ze stoczni a potem brał za to forsę. Właściwie to stawia go na równej pozycji z generałem bo obaj praktycznie pracowali zarobkowo przeciw solidarności.
I nie wiem jak reszta ale ja nie mam po co wieszać Wałęsy, co najwyżej postawić go przed sądem za działania na szkodę Polski już jako prezydent/polityk.

Nawiązanie do dzisiejszego samobójstwa... Wesoły pan generał o swoich planach...
PS: Jakoś cicho teraz jest o Petelickim, media o nim zapomniały.
PS: Jakoś cicho teraz jest o Petelickim, media o nim zapomniały.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie