Za takie cycki się stawia piwo czy nie ? Bo się pogubiłem
Cycki są cycki, stawia się!

samoloty były zmyślone
Znajdź taką wypowiedź.

Widzę, że wszyscy są pewni, że to samoloty cóż ja swego czasu robiłem konkretny research w tym temacie i szczerze do tej pory nie jestem pewien czy je wysadzono czy wleciano w nie samolotami. Najchętniej zobaczyłbym takie doświadczenie gdzie budują dokładne kopie WTC a potem wlatują w nie dokładnymi kopiami samolotów
I dla ścisłości takich badań należałoby w tych samolotach i budynkach "użyć" żywych ludzi, bo inaczej cały taki eksperyment byłby niewiarygodny!
Podrzuć jeszcze jakieś przemyślenia z Twojego research-u, bo może coś zostało przeoczone i cały świat przez to teraz błądzi.
Widzę, że wszyscy są pewni, że to samoloty cóż ja swego czasu robiłem konkretny research w tym temacie i szczerze do tej pory nie jestem pewien czy je wysadzono czy wleciano w nie samolotami. Najchętniej zobaczyłbym takie doświadczenie gdzie budują dokładne kopie WTC a potem wlatują w nie dokładnymi kopiami samolotów
tak tak, lądowanie na księżycu nakręcił w Hollywood Spielberg, ziemia jest płaska a światem rządzą reptilianie.
a co na to twój lekarz?
Nawiasem mówiąc, do googla wrzuciłem "kozie cycki", a google wyrzucił mi tors Pudzianowskiego!
Dlaczego?
Google podpowiada zgodnie z twoimi preferencjami. Jeśli walisz często konia na widok klaty Pudziana i im podobnych, to takie wyniki ci potem wyrzuca.
Przecież Braun twierdził, że nie było żadnego zamachu, samoloty były zmyślone, a wieże wysadzono...
Jak cos to tu jest 4h filmik w którym gościu chce udowodnić że wieże WTC zostały rozebrane zgodnie z pozwoleniem na budowę- mini bombami nuklearnymi. Należy w tym miejscu dodać standardowy disclaimer Atoea z Zielonej poświaty
youtu.be/jbrHCY_avrE?si=u_enXMkGSiZo-U6V
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie