Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:01
JoSeed 2025-09-23, 16:08 3
Driver19cm napisał/a:

Za takie cycki się stawia piwo czy nie ? Bo się pogubiłem

Cycki są cycki, stawia się!
Zgłoś
trawa 2025-09-23, 17:28 1
Cycki

Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-09-23, 18:21 2
Aaltonen napisał/a:

samoloty były zmyślone

Znajdź taką wypowiedź.
Zgłoś
Uzi99 2025-09-23, 18:40
Zgłoś
OnionCHN 2025-09-23, 18:42 2
Widzę, że wszyscy są pewni, że to samoloty cóż ja swego czasu robiłem konkretny research w tym temacie i szczerze do tej pory nie jestem pewien czy je wysadzono czy wleciano w nie samolotami. Najchętniej zobaczyłbym takie doświadczenie gdzie budują dokładne kopie WTC a potem wlatują w nie dokładnymi kopiami samolotów
Zgłoś
elim 2025-09-23, 19:11 1
Ponad 1000 zł, tanio nie ma, ale pewnie w Arabii Saudyjskiej czy Palestynie to prawdziwy hit.
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-23, 19:17 5
OnionCHN napisał/a:

Widzę, że wszyscy są pewni, że to samoloty cóż ja swego czasu robiłem konkretny research w tym temacie i szczerze do tej pory nie jestem pewien czy je wysadzono czy wleciano w nie samolotami. Najchętniej zobaczyłbym takie doświadczenie gdzie budują dokładne kopie WTC a potem wlatują w nie dokładnymi kopiami samolotów

I dla ścisłości takich badań należałoby w tych samolotach i budynkach "użyć" żywych ludzi, bo inaczej cały taki eksperyment byłby niewiarygodny!
Podrzuć jeszcze jakieś przemyślenia z Twojego research-u, bo może coś zostało przeoczone i cały świat przez to teraz błądzi.
Zgłoś
rafalxp 2025-09-23, 20:00 3
No u nas jest pewien typ który....by nie zaogniać chciał rozbić tupolewa ,w ramach dowodu ,to może by się dogadali ;E
Zgłoś
Geraldinio 2025-09-23, 20:07 4
OnionCHN napisał/a:

tak tak, lądowanie na księżycu nakręcił w Hollywood Spielberg, ziemia jest płaska a światem rządzą reptilianie.
a co na to twój lekarz?

Bulbulator napisał/a:

Nawiasem mówiąc, do googla wrzuciłem "kozie cycki", a google wyrzucił mi tors Pudzianowskiego!
Dlaczego?

Google podpowiada zgodnie z twoimi preferencjami. Jeśli walisz często konia na widok klaty Pudziana i im podobnych, to takie wyniki ci potem wyrzuca.
Zgłoś
htr83 2025-09-23, 21:26
To jest raczej nawilżacz powietrza niż generator dymu.
Zgłoś
artur_sz13 2025-09-23, 22:17
Aaltonen napisał/a:

Przecież Braun twierdził, że nie było żadnego zamachu, samoloty były zmyślone, a wieże wysadzono...

Jak cos to tu jest 4h filmik w którym gościu chce udowodnić że wieże WTC zostały rozebrane zgodnie z pozwoleniem na budowę- mini bombami nuklearnymi. Należy w tym miejscu dodać standardowy disclaimer Atoea z Zielonej poświaty
youtu.be/jbrHCY_avrE?si=u_enXMkGSiZo-U6V
Zgłoś
daro7557 2025-09-24, 0:56
Ten generator dymu jest "Made in Poland".
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-09-24, 6:08 5
A gdzie brzozy?
Zgłoś
sebciof11 2025-09-24, 8:32
Było konto na YouTube gdzie pełno filmów wrzucano z tamtego wydarzenia,ale w ostatnim czasie wiele filmów poblokwano,macie gdzieś namiar na inne kanały ze zbiorem filmów z WTC ?
Zgłoś
Bulbulator 2025-09-24, 16:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem