👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Taka refleksja mnie naszła. Chyba zacznę prowadzić taki konkurencyjny blog. Świetny sposób na selekcję dziewczyn. O! Ta kumata - zaproszę ją na kawę. Jeśli nic z tego nie będzie, to przynajmniej będzie o czym z nią porozmawiać. O! A ta ma inteligencję ameby. Nie ma o czym z nią gadać, ale zaciągnę ją za róg. W sam raz na raz. Jest zbyt głupia, żeby się zorientować, że została wykorzystana.
PS: królewski zespół mnie rozbroił.
PS: królewski zespół mnie rozbroił.

Nie mam pojęcia skąd wy tych ludzi bierzecie, ale nie wierzę, że nie szukacie długo. Albo nie chcę wierzyć... Chociaż w sumie patrząc na zainteresowania moich rówieśników, to w 95% jest to imprezowanie, czego się po takich spodziewać. Ale to chyba dobrze, bo z pracą powinno być łatwiej.
Większość ludzi myśli sobie "jeszcze się pomylę i wszyscy to zobaczą w internecie" a takie przygłupy jak oni to sami się zgłaszają by fejm się zgadzał "Nieważne jak o tobie mówią, ważne by mówili"
Te odcinki powinny się nazywać "dlaczego demokracja to zły pomysł"...

SERIO? Jak można nie wiedzieć gdzie leży Francja, albo stwierdzić, że graniczymy z Rosją... o.O
Spineczq napisał/a:
SERIO? Jak można nie wiedzieć gdzie leży Francja, albo stwierdzić, że graniczymy z Rosją... o.O
Kiedy my właśnie graniczymy z Rosją...

Takie filmiki powinny być puszczane w TV na wszystkich stacjach jako dowód że demokracja jest niepoprawna moralnie

Dziwota, że młodzi ludzie pracy nie mają...Nie ma co się dziwić skoro 20 kilku letnia osoba nie wie co jest stolicą Hiszpanii czy gdzie leży Rosja.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie