👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie zamierzam ich bronić, ale informacja na żółtym pasku dotyczy zupełnie innego "wydarzenia", niż to o czym aktualnie mówią, więc to nie oni są idiotami, ale wy.

Dziś ta jakże wiarygodna stacja mówiła o zablokowanej drodze w woj. kujawsko-pomorskim, na trasie K-60 koło Kutna. "Prawda całą dobę"!!!

Śmieszą mnie peje, które nienawidzą TVN i GW. Nie chcesz cioto jedna z drugą to nie oglądaj/nie czytaj, a dorabianie do tego ideologii to czyste pedalstwo.
McMenel napisał/a:
Lucato chyba mapy nie zauważyłeś....
Łohoho! Jakiś wysyp! Mamy tutaj kolejną sierotę, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
Mapę zauważyłem i do tego odnosi się mój post, który ma na celu udowodnić tym wyżej że broniąc TVN że akcja miała miejsce obok Częstochowy, że są w błędzie

A później tacy ludzie nie rozumieją w pełni wypowiedzi w TV i idą głosować. Utopcie się!

ale fajnie, mieszkam w pomorskim, a całe życie myślałem że na śląsku

Lucato napisał/a:
Łohoho! Jakiś wysyp! Mamy tutaj kolejną sierotę, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
Mapę zauważyłem i do tego odnosi się mój post, który ma na celu udowodnić tym wyżej że broniąc TVN że akcja miała miejsce obok Częstochowy, że są w błędzie![]()
A później tacy ludzie nie rozumieją w pełni wypowiedzi w TV i idą głosować. Utopcie się!
oh sry mój błąd

pewnie będzie wtf ale tak dałem tam piwo czyli się zgadzam z tym postem (zgadzałem!!!)
ps tak wiem na polski nie chodzilem
Heil Hitler
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie