S................n
2019-04-21, 0:34
Coordinator napisał/a:
To jest dramat k🤬a
A jeszcze większym dramatem jest to, że ma oglądalność- popyt=podaż.
hmm skoro nawet Sadistic ma wlasny dzial "fekalia", wiec widac, ze zapotrzebowanie na tego typu materialy jest duze
Widzę, że nie ma czego żałować jeśli nie ogląda się tv 11 lat

Co za nędza
podpis użytkownika
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Apel pozostaje dalej aktualny...
t................s
2019-04-21, 9:51
Zawsze jak widzie tego typu odpały to mi się przypomina Idiokracja. Jak widać film proroczy.
Żeby społeczeństwo się rozwijało musi być nakierowane na rozwój, czyli nauka, ciężka praca, odpowiednie autorytety i wartości, zakładanie rodzin, kumulacja kapitału i to wszystko co się osiągneło, trzeba przekazać potomstwu żeby każde pokolenie było choćby nieznacznie ale lepsze od poprzedniego.
Marksizm kulturowy siłą sprawił że ten biegun się obrócił o 180stopni. Wszechobecna promocja jednostek najgłupszych, zachowań najbardziej zbliżonych do zwierzęcych, gloryfikacja skrajnego hedonizmu. A to wszystko przy jednoczesnym niszczeniu naszych fundamentów moralnych i tożsamości - ciągłe szkalowanie chrześcijaństwa, wyśmiewanie patriotyzmu, rozmywanie struktury rodziny, piętnowanie łatką faszysty czy ciemnogrodu...
Ale powiedz tylko że żydzi knują spisek to cie wyzwią od macierewiczów.
zaszczany żywot nie Wąskiej
JADARO napisał/a:
Jak by mi dobrze zapłacili to bym im taki chlew odj🤬 że by mnie rozpoznawali nawet tam gdzie nie ma telewizji.
Coś czuję, że w domu też tak masz...
Tutaj film Idiotkracja pełna para odzwierciedla rzeczywistość...
Odchodząc od poziomu tej "tempej szczały" to zauważyliście, że to kobiety są bardziej obleśne i obrzydliwe? Niby tak dbają o swoją czystość, myja się co chwila, malują, psikają perfumami, przeszkadza im brud itp itd. A prawda jest taka, że kobitki są zdecydowanie bardziej syfiaste - popytajcie koleżanek np jak wygląda kobieca szatnia na siłowni i ile lasek korzysta z prysznica. Niektóre to się nawet nie przebierają - tak jak skończą skakać na tych aerobikach, tak później się zabierają, ładują dupę w samochód i jadą do domu. Oczywiście po drodze wstąpią na chwilkę do sklepiku.
A Ci niby niedbający o higienę mężczyźni niemal zawsze biorą prysznic, a jeśli nie to przynajmniej rozbierają się do naga, wytcierają się ręcznikiem do sucha i ubierają czyste, niezapocone ciuchy, włącznie z bielizną.
To samo z myciem głowy - mam siostrę nauczycielkę która opowiadała, że jechała na zieloną szkołę z jakąś babką która zrobila sobie na głowie trwałą. To przed pierwszy tydzień spała na wałku z ręcznika, a głowy w ogóle nie myła. Dopiero na drugi tydzień się skusiła na umycie włosów. No k🤬a, wyobrażacie sobie to? Tydzien bez mycia głowy?
Sam mieszkałem w akademiku gdzie rozkład był mniej więcej pół na pół jeśli chodzi o płeć (tak, pół na pół, wtedy jeszcze dziwactw nie było), sprzątaczki zawsze podkreślały, że damskie prysznice to jest katorga do sprzątania. W kiblach dało się poznać kto robi syf - ile razy to ja widziałem niespuszczonego tampona albo kosz obmazany krwią, bo się któraś k🤬a brzydziła dotknąć pokrywki z kosza.
idiotki potrafiły zostawić po sobie nieumyte gówno, bo pewnie brzydziły się szczotki dotknąć. A już nie mówię o sytuacji gdzie czasem zacięła się spłuczka - wystarczyło przekręcić trochę przycisk żeby to zluzowało i dało się normalnie spuścić. Nieee, to one musiały naj🤬 papieru i zostawić niespuszczone tak żeby śmierdziało.
Więc po kilku latach mieszkania w akademiku i poznaniu tej drugiej strony kobiet, jakoś nie dziwi mnie to zachowanie. Po alkoholu laski robią znacznie większy syf niż faceci. A biorąc pod uwagę, że one nie potrafią pić, tzn nie potrafią powiedzieć kiedy dość, tak aby zachować twarz to jest to co widać na filmie. Dramat.
Z ziemi na której mieszkam zrobił się BURDEL !! Nie jest już tak że jakiś debil w domowym zaciszu odp🤬la takie cyrki... Teraz publicznie, i jest wszystko ok
No taaa. No to powiem wam że jestem taksówkarzem w Newcastle - czyli tam skąd ci debile są. Faktycznie dantejskie sceny sie odbywają na Bigg Market. Chyba zaczne jakiegos video vloga z tymi pajacami