👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Carol napisał/a:
Chyba przez gimbusów.
Wiesz co oznacza to słowo?

Allin23 napisał/a:
@up
Chyba się jebnij w głowę. To jest jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy komik stand-up. Jasne, że możesz nie mieć gustu ani poczucia humoru - co nie zmienia faktu, że osobie, która ma choć odrobinę oleju w głowie jego zupełnie odmienny od reszty styl (potem nachalnie kopiowany przez dziesiątki naśladowców), świetne analogie, pomysłowe pointy i ogólnie nowatorskie skecze powinny podnieść choć kącik ust.
Jak widać gimbusem można być również w wieku 30 lat

Allin23 napisał/a:
Po Twoich postach natomiast, nasyconych wulgaryzmami, grafomańskich próbach bycia kimś śmiało mogę powiedzieć, że po kryjomu oglądasz "Świat według Kiepskich" - albo przynajmniej prezentujesz taki poziom.
Wow! Wróżbita Maciej ci to powiedział, czy sam sobie wywróżyłeś?
Ja po twoich wypowiedziach stwierdzam wprost: masz zespól Downa.
Będziemy się licytować?

Bylo sporo tematow o Grzesku, ale tego nie widzialem
Wiec zapraszam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie