O widzę w moim mieście nic się nie zmieniło
Ciągle walczą dwa kluby he he
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Najlepsze jest to że 70% tych kamienic stoi nadal, ostatnio w 2 dzień świąt poszliśmy szukać nocnego to była niezapomniana przechadzka po Litzmannstadt Getto
Ale i tak szacun dla Łodzi
A to nie było tak że na środku Polski Niemcy zrobili getto, a po wojnie nazwali to Łódź?
podpis użytkownika
otworzoczy000 napisał/a:
jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów
j................1
2013-01-06, 0:39
"wasze ulice, nasze kamienice" kiedyś tego nie rozumiałem ale teraz widać co się dzieje...
za niemca przynajmniej porządek a teraz co się dzieje, na ulicach syf, chodniki rozj🤬e, wszędzie psy srają i leją, nie ma jak chodzić chodnikiem bo stoją samochody albo na pól chodnika pas rowerowy po którym przejadą 2 rowery na dzień
D................2
2013-01-06, 1:54
Krystiankupis napisał/a:
O k🤬a dzięki za te zdjęcia
Jestem z Łodzi i jakoś tak w hooj się podjarałem oglądając te foty, jednak poznałem tylko jedno miejsce ulice Piotrkowską (dziś tam tramwaje nie jeżdżą), teraz to jebie menelami w całym mieście i to jedyne co mogę o tym mieście powiedzieć, może ktoś kto nie mieszka w Łodzi będzie sie ze mną sprzeczał, że tam jest ładnie bo jest Manufaktura Port i takie tam, ale to tylko Centra Handlowe, a nie to jest w mieście najważniejsze jak dla mnie. Jescze raz dzięki za zdjęcia
Zgadzam się w pełni. Studiowałam w Łodzi i cholera.. Jaka to męka była iść na UM przez Zachodnią. Nie wspomnę już o dalszych rejonach
S................8
2013-01-06, 10:51
Aż łza mi się w oku kręci na myś jak był piękny świat wtedy. Dzisiaj obrzezane knury zrobili getto dla Polaków w Polsce.
K................a
2013-01-06, 22:46
a domy na Bałutach dalej takie same...
Kajaka napisał/a:
a domy na Bałutach dalej takie same...
Bałuty powinni zburzyć całkowicie.
podpis użytkownika
„Filigranowa laleczka o twarzy wenezuelskiej k🤬y...”
2Hard
S................4
2013-01-09, 13:26
zgodnie z poradnikiem komentowania napiszę - j🤬 żydów!
Idh-yaa napisał/a:
Bałuty powinni zburzyć całkowicie.
Gdyby nie Warszawa, Bałuty byłyby stolicą Polski.