Główna Poczekalnia (3) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 45 minut temu
Ghetto Workout
kRukson. • 2012-06-13, 17:11
wiem, wiem, większość was mnie zjedzie za brak sadyzmu w tym filmie - ale sprawa jest prosta, nie podoba się to nie oglądaj.
W filmiku głównie chodzi o to, że biedni Afroamerykanie nie mając pomysłu na życie zaczęli ćwiczyć na placu zabaw, na drabinkach. Doprowadzili się do takiego stanu, że założyli grupę i szkolą innych, zarabiając przy tym pieniądze. Ćwiczenia wykonują tylko na rurkach, robią pompki i podnoszenia. Nigdy nie byli na siłowni.
Zgłoś
rogalina 2012-06-13, 22:37
kRukson. napisał/a:

Afroamerykanie

kto?
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 22:50
no wlasnie przeciez murzyni latwiej zdobywaja mase miesniowa i to jest sprawa genetyki.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 22:52 1
ile razy oni sie witaja na dzien? Mega wnerwiajace sa te pozerskie 'pozdrowki'
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 23:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 23:13
Biedni to oni na pewno nie są.
Zgłoś
Dildowagins 2012-06-13, 23:27
No co się dziwicie.... zatęsknili za dżunglą
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-06-13, 23:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-13, 23:39
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-14, 0:03 2
kRukson. napisał/a:

ale sprawa jest prosta, nie podoba się to nie oglądaj.

Skąd mam wiedzieć, czy mi się podoba, jeżeli mam nie oglądać, gdy mi się nie spodoba?
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-14, 0:27
I to jest temat dla pajaca, który pieprzył coś o chłopakach z siłowni przy okazji filmu z Fedorem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-14, 0:30
Sile wzgledna chlopaki maja konkretna. Nie wierze, iz nie korzystaja/korzystali z hantli badz cwiczen z gryfem i rowniez nie wierze, iz nie uzywali zadnych sterydow anabolicznych.
Zgłoś
matx 2012-06-14, 2:11 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-14, 7:48 1
Zgłoś
gangstareso 2012-06-14, 9:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-14, 10:04
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem