Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2016-08-02, 19:46
Tłuszcz rozpuszcza kapsaicyne, czyli to co tak piecze. Tłuszczu w tym ich mleku jest maks 3,5%.

Kromka chleba z półcentymetrową warstwą MASŁA załatwia sprawę. Ale dupa szczypie i tak
Zgłoś
cysio0407 2016-08-02, 19:53 1
awojcik14 napisał/a:

Tłuszcz rozpuszcza kapsaicyne, czyli to co tak piecze. Tłuszczu w tym ich mleku jest maks 3,5%.

Kromka chleba z półcentymetrową warstwą MASŁA załatwia sprawę. Ale dupa szczypie i tak

3,8 % wg producenta.
Zgłoś
Rhakio 2016-08-02, 22:59
Wez wyjeb tego psa przez okno
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-02, 23:23
A on zjadł tę papryczkę. Mi się wydaje, że pod pozorem wyjęcia ogonka wyjmuje z ust całość, a potem ma dużo czasu na pozbycie się jej w kieszeni. Moim zdaniem wkręcał kumpli.
Zgłoś
RmX 2016-08-03, 0:04
Miesiąc temu jadłem dokładnie tą samą papryczkę, typ częstował w robocie. Nie przepadam zbytnio za ostrym jedzeniem, a nie paliło aż tak żeby robić z siebie debila jak tych 2 na filmiku. Dodam że w robocie dostępna była tylko woda, żadnego tłuszczu.
Zgłoś
lexusx 2016-08-03, 2:55
I tak najlepszy jest alkohol, gdy chcemy sie pozbyć pieczenia
Zgłoś
ayameayame 2016-08-03, 4:24
@Tarab85 polecam wizyte u okulisty.. widac dokladnie jak gosciu po prawej zjada papryczke i wyrzuca sam ogonek..
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-03, 8:52 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CiociaSmiglo 2016-08-03, 9:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-03, 19:41 2
@up
Jeśli pracujesz przy rybach to znaczy, że ciągle wali od Ciebie śledziem?
Zgłoś
konto usunięte 2016-08-04, 20:48
Carolina Reaper to jest no. Jolokia? no bez żartów...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem