Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-09-10, 10:41 2
ParanoiA napisał/a:

Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest pop🤬lony c🤬l i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" k🤬a, p🤬lony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam k🤬a wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.

Panikujesz. W odbiciu na obrotomierzua widać, że miał kask więc wszyscy bezpieczni.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-10, 10:53
na yt jest filmik gdzie pod koniec zap🤬la i wyjezdza jakis pickup. i sie urywa w momencie jak ma w niego zajebac, o co tam chodzilo? czyzby przezyl
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-10, 11:01 1
K🤬a, trzy kamery i ani jednego wypadku... Jak tak można?!
Zgłoś
Darson 2011-09-10, 11:21
Trzeba miec niezle naj🤬e
Zgłoś
CookieMonssster 2011-09-10, 12:46
Żeby udało się odtworzyć film z jego wypadku, to musiałby wcześniej zamontować sobie w moto czarną skrzynkę xD

Zdrowego rozsądku może, ale umiejętności na pewno nie można mu odmówić
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-10, 12:55 1
motocykl k🤬a! motor masz w pralce

Hard i jego ostatni filmik będzie jak spróbuje zap🤬lać u nas w Polsce. Wpadnie w jedną taką dziurę i poleci jak Małysz
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-10, 13:07 1
ParanoiA napisał/a:

Szanujesz gościa??? Za co ja się ciebie spytam. Nie rozumiem. To jest pop🤬lony c🤬l i nic więcej, tak zwany "kaskader ulicy" k🤬a, p🤬lony pedał który ciągle ma fuksa. Najbardziej szkoda mi tych ludzi co koło nich jeździ. Czekam jak zobaczymy jego finałowy wyścig na "HARDZIE", piwo to sam k🤬a wypiję, nie muszę go nikomu stawiać.

K🤬a skąd wiesz ze jest c🤬lem? Waliłeś się z nim ze tak oceniasz? Jeżeli tak to ok, ale jak nie to nie p🤬l takich głupot. Jak mnie wk🤬iają ludzie którzy w ten sposób wyzywają nie znając człowieka tylko dlatego ze im się coś nie podoba

Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-10, 13:19 1
I taki c🤬l uderzy kiedyś w samochód, albo potrąci dzieci na pasach... C🤬j z nim niech ginie, ale niech nie naraża innych uczestników ruchu. P🤬lony drogowy egoista...
Zgłoś
czaki126pl 2011-09-10, 13:42
To jest prawdziwy Przec🤬j i ok🤬ieniec w jednej osobie !

podpis użytkownika

Nie jestem Faszystą ani p🤬lonym Rasistą "NAS"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-10, 13:43
nie oglądajcie, nie jebnął.
Zgłoś
Stefan_Sigal 2011-09-10, 13:51
A później lament że synkowi ktoś drogę zajechał.
Zgłoś
Pener 2011-09-10, 13:55 1
sosik napisał/a:

I taki c🤬l uderzy kiedyś w samochód, albo potrąci dzieci na pasach

c🤬j z dziećmi, potrąci jakieś biedne zwierzątko
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-10, 13:59
Nie oszukujmy sie , jedyny kontakt z motocyklem mialem w moto gp i po 30 minutach jazdy po torze szedlem spocony pod prysznic ;s
Zgłoś
zloo 2011-09-10, 14:35 1
Ktoś c🤬la w lusterku nie zauważy i zgadnijcie czyja będzie wina.
Zgłoś
Kriski 2011-09-10, 14:40
ParanoiA napisał/a:

Ja szanuję gościa , ma duże szanse zostać dawcą jakiś mniej lub bardziej ważnych części siebie i pewnie zdaje sobie z tego sprawę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie