Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

W Nowym Jorku dziewiątego czerwca odbyła się gigantyczna demonstracja przeciwko syjonistycznemu tworowi znanemu jako Izrael. Oczy Was nie mylą, w jednym miejscu protestowało ponad 10 tysięcy Ż🤬dów i było to na początku czerwca.Teraz mamy już połowę lipca jednak do tej pory ani jeden bloger (jestem pierwszy w Polsce) a co dopiero dziennikarz (zaraz by z roboty wyleciał) o tym nie napisał. Co ciekawe, filmy pokazujące to wydarzenie zostały w przeważającej mierze na portalach filmowych zablokowane. Nastąpiła totalna blokada medialna.

Przypomina to trochę historię z aktualnym wiceprezydentem USA Joe Bidenem, który niedawno przyznał publicznie, że to (ateistyczne) środowiska ż🤬dowskie rządzące mediami przyczyniły się do skłonienia USA i świata do akceptacji pederastów i pochodnych sodomii poprzez m.in. produkcje z Hollywood. Zmowa milczenia została jednak przełamana, informację (jako jedyny) zacytował portal PCH24.pl

pch24.pl/wiceprezydent-usa--wartosci-zydowskie-i-homoseksualne-na-szta...

W przypadku jednak tego protestu blokada okazała się znacznie bardziej szczelna. Poniżej prezentuje przetłumaczony przeze mnie film, zrobiony i udostępniony przez samych Ż🤬dów. Tłumaczyłem jak mogłem najlepiej, więc wybaczcie ewentualne niedostatki.

Skąd zatem pomimo blokady mam ten film? Swego czasu zaoferowałem listownie swoją darmową i pełną pomoc ortodoksom z Nowego Jorku. Zrobiłem to, ponieważ jako katolik wierzę, że należy ofiarowywać pomoc prześladowanym szczególnie gdy powodem prześladowań jest wiara w Boga, nawet jeśli są to innowiercy. Rabinat odpisał dosyć szybko. Poproszono mnie, abym przetłumaczył na język polski odezwę ortodoksyjnych Ż🤬dów do wszystkich narodów świata, w której tłumaczą dlaczego w trakcie corocznego święta Purim na całym świecie (Nowy Jork, Londyn, Melbourne), diaspory Ż🤬dów ortodoksyjnych palą flagi Izraela (o czym media również solidarnie milczą).

W dużym skrócie robią to dlatego, że wedle wiary ż🤬dowskiej bezczelny i krwawy sposób w jaki odebrano palestyńskim Arabom ziemię pod Izrael (i to co się dalej tam wyprawia), świadczy iż za tworem tym stoi nie Bóg lecz szatan i za karę naród ż🤬dowski zostanie ukarany. Poza tym elementem niezbędnym jest również przybycie mesjasza, na którego ciągle czekają gdyż nie uznają Jezusa. Patrząc na nienawiść świata do Ż🤬dów wzbudzaną właśnie bestialstwem syjonistów m.in względem Arabów z Palestyny nabieram pewności i przekonania co do obaw ortodoksów.

Od czasu przetłumaczenia pisma ortodoksów, mam kontakt z tą ż🤬dowską diasporą i stąd również wiem o istnieniu tych materiałów, inaczej nie miałbym szans by się o tym dowiedzieć. Tylu Ż🤬dów w centrum Nowego Jorku protestuje a Wyborcza z TVNem czy media niby niezależne jak Nie?zależna.pl ani słowa nie powiedziały, co innego gdyby matka Madzi puściła bąka – NEWS dnia by był, że hej tutaj jednak nic ciekawego się nie dzieje. Syjonistyczny żołnierz bijący w Izraelu Ż🤬da, który protestuje przeciw okupacji Palestyny to przecież dla syjonistycznych mediów coś normalnego i zdrowego i nie trzeba tym polskim gojom zaprzątać uwagi, mogło by przecież potem nie starczyć czasu, na wmawianie nam antysemityzmu. [...]

Źródło: ewidentnyoszust.blogspot.com/2013/07/gigantyczny-protest-amerykanskich...

podpis użytkownika

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-15, 23:57
@up już powiedziałem to raz powtórzę drugi weźcie się uczcie historii wojnę o niepodległość Izraela w 48 rozpoczęły państwa arabskie i ją przegrały, emigracja ż🤬dów do Izraela przebiegała w kilku falach pierwsza miała miejsce jeszcze w XIX w
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 0:29
Ż🤬dzi amerykańscy palą flagę ż🤬dów izraelskich a jacyś pojebańcy z Polski się o tym rozpisują na forum. Wy macie jakąś fiksację z tymi ż🤬dami ... zresztą nie tylko, ciągle też piszecie o gejach (choć pewnie z 99% z was żadnego nie zna ), o muslimach których widzicie tylko w tv albo na sadolu i wam oni wszyscy straszenie przeszkadzają! co wam jeszcze przeszkadza ? tybetańscy mnisi ? mchy i porosty z syberyjskiej tundry ? K🤬A mać w takiej Holandii albo Francji to oni sobie mogą dywagować nad problemem poj🤬ych muslimów, Palestyńczycy, czy w.w. ż🤬dzi amerykańscy mogą sobie rozkminiać czy Izrael to diabeł czy nie... ale wam c🤬j do tego
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 3:06
@up jebie mnie Izrael, ale wkurza mnie, że ludzie gadają o czymś o czym nie mają pojęcia, wydaje im się że media coś ukrywają tak jak tą demonstracje, co jest nie prawdą, koleś z którym rozmawiałem wierzy że Ż🤬dzi dokonali inwazji na Palestynę i wygnali Palestyńczyków, co również jest nie prawdą
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-24, 23:15
jabolmax, oglądnij sobie dokument "5 rozbitych kamer" to zobaczysz co wyrabiają Ż🤬dzi w Palesynie

A co do powstania Izraela:
Na terenie Palestyny i Izraela w roku 1947 mieszkało:
508 tys. ż🤬dów (ok. 30% ludności)
1132 tys. muzułmanów (ok. 70% ludności)
(dane z wikipedii: pl.wikipedia.org/wiki/Proklamacja_niepodleg%C5%82o%C5%9Bci_Izraela )

Jakim więc prawem mniejszość sprawuje władze nad większością?
Zgłoś