👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uwielbiam kiedy ktoś wrzuca hejty na chłopaków w luźnych ciuchach. W szkole zawsze byłeś lamusem (@dizajer) a teraz wylewasz swoje żale w sieci
Mam nadzieje, że Ci, którzy Cię męczą prędko Ci nie odpuszczą
Za bycie p🤬dą płaci się srogą cenę
) Piona !

Do wszystkich cymbałów wyżej, rozwodzących się nad treścią. Ten komiks nie jest autorstwa MNQ, na swoim profilu na fejsbuku nawet brechtał, że kogoś po jego ostatnim komiksie dupsko zapiekło i zrobił marną przeróbkę:
Swoją drogą, gość zawsze podaje link do stronki na niebieskim tle, a tu go brakuje.
Podzdro dla kumatych, bo tacy też się pojawili

Swoją drogą, gość zawsze podaje link do stronki na niebieskim tle, a tu go brakuje.
Podzdro dla kumatych, bo tacy też się pojawili

@up no kretyn...idąc Twoim tokiem rozumowania. Nie korzystaj z odtwarzacza muzyki w telefonie! Od lat muzyki słucha się w radiu i wieżach, a nie telefony i jakieś pierdoły. Nie korzystaj z aparatu w telefonie bo od dziesiątek lat ludzie zdjęcia tworzą dużymi aparatami, a nie smartfonami. Twój argument jest inwalidą tak, że aż boli. A no i dlaczego piszesz do niego w necie? Wiadomości od lat ludzie wysyłają listownie nie poprzez internet :v

@Vertig
Weź jakikolwiek instrument i zagraj na nim coś wirtuozie... Symulatory to nie instrumenty, to jakby powiedzieć, że soja to mięso
Weź jakikolwiek instrument i zagraj na nim coś wirtuozie... Symulatory to nie instrumenty, to jakby powiedzieć, że soja to mięso

I teraz ci co pisali od bólu dupy (którego wcale nie było
) pod komiksem o metalach, sami mają ten ból i to jaki porządny.
Idę po popcorn.

Idę po popcorn.
@wolo1994 to jedz gówno! Miliony much nie może się mylić!
(nie słucham ani metalu ani rapu bo jedno to brudasy a drugie to umysłowe ułomy genetyczne)

(nie słucham ani metalu ani rapu bo jedno to brudasy a drugie to umysłowe ułomy genetyczne)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie