👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nawet nie próbuje ogladać . Kto robi książki kucharskie w postaci filmików?
Po początku już myślałam, że to "moje" melbourne shuffle, podobny styl edytowania filmów
swoją drogą ciekawe czy jakikolwiek sadol o tym czymś słyszał

i tak lepiej by się każda z nich prezentowała na hardzie jak robi dobrze pałe...
Przynajmniej więcej piw byś dostał
Przynajmniej więcej piw byś dostał

Tych wyczynów to maks z 5 było, bikini w slow motion to nie wyczyn

fajnie fajnie, ale liczyłem, że będzie coś więcej... przewijałem i nie znalazłem cycków. Ktoś widział?

Doceniam cycki itd, ale i tak faceci robią to samo co pokazane tyle że lepiej. Kobiety za to robią inne rzeczy lepiej... Ot taka natura.
Kurde ja myślałem, że będzie jakiś striptiz albo mycie samochodów w bikini, a tutaj pokazane jak laski robią to samo co kolesie
...tylko trochę gorzej
...tylko trochę gorzej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie