👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo na forum każdy zgrywa cwaniaka, bo go oddziela od drugiej osoby monitor.

można, dobry glan trzyma ciepło na stópce lepiej niż gruba skarpeta
a sam osobiście nie ogarniam dyskusji- mam glany na 3/4roku a na lato białe adidaski (i wcale się nie rozpadły po 2miesiącach- co wy z butami robicie !?) i nie czaje upierania sie przy czym w stylu "glany są zajebiste, ić w hui z adidajsami". W sumie i tak jestem szufladkowany jako "brud" ze względu na włosy ale mnie to szczerze jebie

@gifek
Przepraszam, czy to jest forum o butach? Nie. Nie widzę więc w sensu w wysuwaniu głębszej argumentacji na temat ww. obuwia. Nie znaczy to jednak, iż moja opinia o BUTACH uprawnia kogoś do opinii o MOJEJ OSOBIE. Jeśli tego nie rozumiesz, to już twój problem. Jakkolwiek miło mi, iż zechciałeś podejść do kwestii w sposób konstruktywny.
Nie noszę adidasów, przykro mi.
Przepraszam, czy to jest forum o butach? Nie. Nie widzę więc w sensu w wysuwaniu głębszej argumentacji na temat ww. obuwia. Nie znaczy to jednak, iż moja opinia o BUTACH uprawnia kogoś do opinii o MOJEJ OSOBIE. Jeśli tego nie rozumiesz, to już twój problem. Jakkolwiek miło mi, iż zechciałeś podejść do kwestii w sposób konstruktywny.
Nie noszę adidasów, przykro mi.

@up
No dalej nie rozumiesz, o co mi chodzi.
Jak ktoś negatywną opinię nt. butów odbiera jako atak na swoją osobę, to nie jets to normalne zachowanie.
A glany, owszem, nosiłem dwa lata - a potem odkryłem, że istnieją buty o wiele wygodniejsze, bardziej komfortowe i o lepszych parametrach, że tak powiem, wytrzymałościowych.
No dalej nie rozumiesz, o co mi chodzi.
Jak ktoś negatywną opinię nt. butów odbiera jako atak na swoją osobę, to nie jets to normalne zachowanie.
A glany, owszem, nosiłem dwa lata - a potem odkryłem, że istnieją buty o wiele wygodniejsze, bardziej komfortowe i o lepszych parametrach, że tak powiem, wytrzymałościowych.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie