Zróbmy zrzutkę na bilety dla ruskich, do zoo, na głaskanie niedźwiedzia.
Zróbmy zrzutkę na strzelbę i zestaw amunicji po 1.85zł za sztukę.
Mogę robić pro bono jako operator strzelby w wolnym czasie aby zminimalizować koszty.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Z nocy, co wokół mnie zapada,Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Szkoda, że c🤬ja widać...
Nie no, widać c🤬ja i misia w klatce

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Zróbmy zrzutkę na strzelbę i zestaw amunicji po 1.85zł za sztukę.
Mogę robić pro bono jako operator strzelby w wolnym czasie aby zminimalizować koszty.
ty już zrzutek nie rób, co?...
Chodzi o ten głos, niemądry robaku
I nie licz na to, że sobie pogadamy
Dżony cholera czy ty jesteś nierozumny? Pisałem kiedyś żebyś nie trzeźwy się nie udzielał. Skąd mogę wiedzieć co w pijackim umyśle siedzi i co masz na myśli. Zgadywałem.
Dżony cholera czy ty jesteś nierozumny? Pisałem kiedyś żebyś nie trzeźwy się nie udzielał. Skąd mogę wiedzieć co w pijackim umyśle siedzi i co masz na myśli. Zgadywałem.
" Nie " z przymiotnikami piszemy razem.
Proszę.
Aaa, może to Ty masz jakiś problem z alkotubkami jak Ci pisanie nie wychodzi. Chyba , że jesteś tłukiem.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Jak słyszę to k🤬a suka bliać to mnie normalnie h🤬j strzela powinni zakazac tego kurewskiego języka
Jest jeden skuteczny sposób aby zrobić z ruskiego język wymarły, ale tu potrzeba odważnej decyzji USA i kilku tysięcy głowic nuklearnych.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum." Nie " z przymiotnikami piszemy razem.
Proszę.
Aaa, może to Ty masz jakiś problem z alkotubkami jak Ci pisanie nie wychodzi. Chyba , że jesteś tłukiem.
Alkoholik, alkoholika broni. Co do picia to z dziwnym gadaj. O
Monarze ci opowie i może pomoże.