👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
CriSStopher napisał/a:
Zróbmy zrzutkę na bilety dla ruskich, do zoo, na głaskanie niedźwiedzia.
Zróbmy zrzutkę na strzelbę i zestaw amunicji po 1.85zł za sztukę.
Mogę robić pro bono jako operator strzelby w wolnym czasie aby zminimalizować koszty.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Zróbmy zrzutkę na strzelbę i zestaw amunicji po 1.85zł za sztukę.
Mogę robić pro bono jako operator strzelby w wolnym czasie aby zminimalizować koszty.
ty już zrzutek nie rób, co?...
dżonyłojlker napisał/a:
Chodzi o ten głos, niemądry robaku
I nie licz na to, że sobie pogadamy
Dżony cholera czy ty jesteś nierozumny? Pisałem kiedyś żebyś nie trzeźwy się nie udzielał. Skąd mogę wiedzieć co w pijackim umyśle siedzi i co masz na myśli. Zgadywałem.
baronturbina napisał/a:
Dżony cholera czy ty jesteś nierozumny? Pisałem kiedyś żebyś nie trzeźwy się nie udzielał. Skąd mogę wiedzieć co w pijackim umyśle siedzi i co masz na myśli. Zgadywałem.
" Nie " z przymiotnikami piszemy razem.
Proszę.
Aaa, może to Ty masz jakiś problem z alkotubkami jak Ci pisanie nie wychodzi. Chyba , że jesteś tłukiem.

Pamiętajcie że misie bardzo lubią piwo pić. A temu się cała beczka należy!
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Toperson1 napisał/a:
" Nie " z przymiotnikami piszemy razem.
Proszę.
Aaa, może to Ty masz jakiś problem z alkotubkami jak Ci pisanie nie wychodzi. Chyba , że jesteś tłukiem.
Alkoholik, alkoholika broni. Co do picia to z dziwnym gadaj. O
Monarze ci opowie i może pomoże.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie