Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
W amerykańskim mieście Oklahoma, w jednej z restauracji McDonald's doszło do strzelaniny. Pracownicy poinformowali 32-letnią klientkę, która weszła do budynku, że oferują jedzenie wyłącznie na wynos. Amerykanka wróciła z pistoletem i zaczęła strzelać do obsługi.
Do całego zdarzenia doszło w nocy. 32-letnia Gloricia Woody weszła do jednej z restauracji McDonald's, aby zamówić coś do jedzenia. Jeden z pracowników poinformował ją, że wchodzenie do budynku jest aktualnie zabronione w związku z obostrzeniami wprowadzonymi na terenie kraju. Zaproponował zamówienie posiłku na wynos, poprzez stację Drive-Thru.
Po kilku minutach wymiany słownej oraz szarpaninie, Amerykanka została wypchnięta z restauracji. Sytuacja jednak okazała się daleka od opanowanej. Kobieta po chwili wróciła bowiem do budynku, tym razem z pistoletem w ręce.
Według zeznań świadków, 32-latka oddała trzy strzały. Każdy z nich ranił innego pracownika restauracji. Pierwszy z nich został trafiony w ramię, drugi w okolice szyi/barku, natomiast trzeci w boczną część brzucha. Pracownik, który początkowo przepychał się z kobietą doznał urazu głowy. Żadnemu z nich nie zagraża niebezpieczeństwo w związku z ewentualnymi powikłaniami po strzelaninie.
32-letnia Gloricia Woody została już zatrzymana. Policjanci znaleźli ją kilka przecznic na południe od restauracji w której doszło do strzelaniny. Kobieta nie stawiała rzekomo żadnych oporów podczas zatrzymania.
I teraz zagadka: Jaki kolor skóry miała sprawczyni?
po samym imieniu już było wiadomo że to cz🤬ch, żeby nie było, to są czarnoskórzy i cz🤬chy, ci drudzy robią właśnie takie rzeczy jak w powyższym artykule, często to owoc miłości brata z siostrą, ojca z córką, czy matki z synem, czytała Krystyna Czubówna
Wstawiłem film ze zdarzenia, ale doczytałem, że już ktoś zmieścił link.
Jako, że nie mogę usunąć postu tylko edytować (dziwne działanie strony), więc musiałem cokolwiek napisać.
Gloricia Woody. Tylko przeczytałem to zj🤬e imię i nazwisko i już nie miałem najmniejszych wątpliwości, jakim kolorem skóry przyozdobione jest to j🤬e zwierze, które jest w stanie odj🤬 takie gówno.
Gloricia Woody. Tylko przeczytałem to zj🤬e imię i nazwisko i już nie miałem najmniejszych wątpliwości, jakim kolorem skóry przyozdobione jest to j🤬e zwierze, które jest w stanie odj🤬 takie gówno.
Nazwisko odnosi się do zachowania w trakcie parzenia się.