Otóż, mhm, jadąc wczoraj autobusem zauważyłem że między szybami jest woda, no nic, czasem się zdarza, jak pada deszcz ale glonów to jeszcze k🤬a nie widziałem ;O Takie rzeczy tylko w Polsce
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
mhmm kozak filmik. Przez 40 sekund wpatrujesz się w glony na szybie iście sadystyczne
murad napisał/a:
tylko w Gdańsku przynajmniej nie ma glonów
![]()
Linekk napisał/a:
Nawet na molo?
Na molo jest już boisko piłkarskie.
Spokojnie za rok planują urozmaicić nam podróże i wpuszczą rybki. Będziemy mogli obserwować podwodną faunę i florę podczas gdy autobus będzie brnął do przodu gubiąc części, gdyż jest stary i zdezelowany ;]
Alius napisał/a:
mhmm kozak filmik. Przez 40 sekund wpatrujesz się w glony na szybie iście sadystyczne
A teraz spójrz na to z innej strony, straciłem 40 sekund swojego życia, a w ten czas mógłbyś kogoś uratować, zabić ew. spłodzić dziecko...
Ha jest sie czym jarać.Ja na strychu mam podobne , no może troche inny kolor bo bardziej żółte.Jak bede miał aparat to jebne fotke
No co nasze MPK jest ekologiczne, jak przyjdzie zima to będzie to warstwa ochrony przed zimnem....
Następna stacja: Palki - Telefoniczna
Ile razy juz sie to slyszalo, ale glonow jeszcze nie widzialem
Ile razy juz sie to slyszalo, ale glonow jeszcze nie widzialem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie