Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Znalazłem ostatnio na Youtube,

Nie wstawiam do "dokumentalnych" bo to raczej ciekawostka. Ciekawostka, acz na mnie zrobiła ogromne wrażenie jako na człowieku zafascynowanym historią naszego kraju. Chciałbym uniknąć niepotrzebnych dyskusji o Marszałku albo o zamachu majowym.

Życzę wam miłych dwóch minut i czterech sekund z Józefem Piłsudskim.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
your daddy 2013-07-03, 23:38
za Józefa Piłsudskiego zawsze regionalne piwo
Zgłoś
mikEWrona 2013-07-03, 23:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
juki 2013-07-03, 23:44 7
Te nagranie audio jest tak polskie, ze moj kubek z herbata zamienil sie w pol litra wodki
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-03, 23:59 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Xanthard 2013-07-04, 0:07 2
Specjalnie się zalogowałem, żeby dać piwo.
Ciesze się, że czasem można znaleźć taką perełkę w czeluściach internetu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 0:11
Dziwny miał głos ale pierwszy raz czegoś takiego słucham piwko leci
Zgłoś
Atreyu 2013-07-04, 0:17
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 0:37 1
Brakuje Pilsudskiego, ktos powinien przejac wladze w tym kraju i otworzyc z powrotem Bereze Kartuska. Lokatorow liczyloby sie w tysiacach.
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 0:39
tds1974 nie wszystko co mówił było więc mądre
Zgłoś
Aragon1988 2013-07-04, 0:54
Pan Marszałek ślicznie zaciągał
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 1:05
na obecne czasy brzmi jak ruski kacap.
Nie umniejszając! Po prostu po niemal 100 latach mozna tak to odebrać, iż zaciąga jak chłop spod wschodniej granicy. Ot, właśnie dlatego kiedyś wszystkie kraje słowiańskie potrafiły się dogadać - obecnie między wszystkimi językami jest wielka bariera.
Oczywiście piwo, bo znając historie i życiorys marszałka Piłsudskiego, od jego głosu aż mnie ciarki przechodzą.
Zgłoś
jestemdarkiem 2013-07-04, 9:14
ale miał rozkmine
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 13:11
Zgłoś
tranzystor 2013-07-04, 15:10 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-07-04, 17:15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem