ech nie wyszła sztuczka. @ od góry puszka upadła zamiast wylądować na tej najniższej :/

A ja mam komplet Yamahy ns777 z SW315 i h.. wie czy wciąga puszki czy nie. Grunt że fajnie nap...
i się nie chwale
i się nie chwale

komora maszyny losującej jest pusta, następuje zwolnienie blokady i losujemy dwie zimne wareczki.

aveyron napisał/a:
@up
czyżby zazdrość?
Nie... Potwierdzenie faktu, że droższe nie znaczy lepsze...
Double Z-5500 - jest MOC
Dziś stałem w MM przed tymi głośnikami i się zastanawiałem czy brać je czy nie za 1299 zł, nie kupiłem i teraz mnie aż szlak trafia
Dziś stałem w MM przed tymi głośnikami i się zastanawiałem czy brać je czy nie za 1299 zł, nie kupiłem i teraz mnie aż szlak trafia

podpis użytkownika
Nie warto się kłócić z ludźmi głupszymi od siebie ...

J🤬y baran, dupą niech te puszki wciągnie. Jebnie te umpa umpa na na jakichś pierdziawkach i morduje tym sąsiadów
komora maszyny jest pusta następuje zwolnienie blokady - w dzisiejszym losowaniu Twój szczęśliwy numerek to: 2 x warka

Mi tam wystarczą głośniki typowe 2 po bokach i duży na dole którymi dręczę sąsiadów pojebów a z takim sprzętem to by mnie chyba do sądu podali
(tak btw gówniana muzyka)

Jak się ten numer nazywa?
Strasznie mi się dobrze kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć jak a ten p🤬lony Tunac jest o dupę potłuc.
Strasznie mi się dobrze kojarzy ale nie mogę sobie przypomnieć jak a ten p🤬lony Tunac jest o dupę potłuc.