Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
GLOVE
cygan_obiezyswiat • 2025-02-12, 10:01
Plotka głosi, że w Stanach Zjednoczonych policja i strażnicy więzienni zamierzają zacząć używać nowego urządzenia, które wygląda jak żywcem wyjęte z filmu science fiction: rękawicy z nieśmiercionośnymi impulsami elektrycznymi, zaprojektowanej do kontrolowania osoby bez uciekania się do brutalnej siły. Nazywa się GLOVE i działa poprzez wysyłanie impulsu o niskiej intensywności po naciśnięciu przycisku — wystarczającego, aby wywołać drażniące uczucie na skórze bez powodowania obrażeń lub wpływu na ważne organy.

podpis użytkownika

ORE,ORE,SZABADABA AMORE HEJ AMORE SZABADADABADA O MURIATY,O SZOGRIATY HAJDA TROJKA NA MIENIA
Zgłoś
BambiPMT 2025-02-12, 22:30
P🤬dokleszcz napisał/a:

Zawsze mogła iść pracować do biedronki zapewne byłoby tam jej lepiej.
Wybacz za pewną dozę złośliwości, ale nie mam żadnego szacunku dla narzekających pracowników służby zdrowia, od kiedy usłyszałem na sorze od jednego z ratowników (z napisem na koszulce strajk), że z takimi głupotami się na sor nie przyjeżdża, a miałem masywne wypadnięcie dysku i przez to, że mnie wtedy przetrzymali od 7 lat mam niesprawną jedną nogę, nie mówiąc o tym, że w wieku 30 kilku lat uczyłem się chodzić na nowo.

Jakby myśleli tak jak p🤬lisz, to do teraz byś na tej izbie przyjęć leżał.
Zgłoś
Pizdokleszcz 2025-02-13, 7:46 1
BambiPMT napisał/a:

Jakby myśleli tak jak p🤬lisz, to do teraz byś na tej izbie przyjęć leżał.

A co Ty o życiu przychlaście możesz wiedzieć jak tylko w piwnicy siedzisz?

podpis użytkownika

Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
Zgłoś
parolek 2025-02-13, 19:31
Ciekawe kiedy testy na murzynach.

podpis użytkownika

lubie cycki
Zgłoś
Shaogoth 2025-02-23, 5:36
Już wyobrażam sobie scenariusz, w którym strażnik wiezienny z wykręconą ręką przez więźnia sam zostaje porażony. Stare dobre jebnięcie pałką w łeb wystarcza żeby współpracowali.
Zgłoś