👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
the_bill napisał/a:
@: @: @:
gdzie wy widzicie białą babę
Jest niewątpliwie sporo jaśniejsza od zastrzelonego.
@żmij: nawet u murzynów samice bywają jaśniejsze
c🤬jowa jakość nagrania, ale ta jest na 100% czarna ewentualnie mulata
wystarczy przyjrzeć się jej dłonią
c🤬jowa jakość nagrania, ale ta jest na 100% czarna ewentualnie mulata
wystarczy przyjrzeć się jej dłonią
Dlaczego byle małpa ma prawo bronić się spluwą i nic temu nie grozi! A w j🤬ej c🤬jni nie można białemu człowiekowi się bronić przed małpami? Gdzie tu sens i logika?
Cezzar napisał/a:
jprdl jak biała baba może mieć czarne dziecko....
Przecież tam wszyscy czarni....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie