Ostatnie sekundy
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Jesteś pewien. Puszczacie kawałki jak koleś mówi odymaniu 12 łatki i inne głodne teksty. Możesz być z siebie dumny.
Czyżby poligon zagustował w sukienkach?
Jesteś pewien. Puszczacie kawałki jak koleś mówi odymaniu 12 łatki i inne głodne teksty. Możesz być z siebie dumny.
Po co blokowac poligona, po czesci sie z nim utozsamialem wied jest troche smutno.
On już się nie wypowie na tym portalu
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.#freepoligon6
Na główną wrzucane są jakies gówna jak z demotywatorów, a banujecie jednego z nielicznych, którzy chociaż próbowali robić coś wpisującego się w charakter strony, k🤬a pora umierać.
Kpisz chyba teraz. Jak jego monotematyczne wypowiedzi są dla Ciebie istotą tej strony to chyba zapomniałeś dodać "moim skromnym zdaniem". Każdy może mieć różne podejście do psów ale nie trzeba obrażać swojego rozmówcy przy wymianie poglądów na ten temat. To był (jak miło napisać w czasie przeszłym) chory psychicznie człowiek albo tzw troll. Nie pisał co uważa tylko pisał tak, żeby wk🤬ić innych. Niech zostanie tam gdzie jego miejsce czyli w piwnicy bez dostępu do szerszego audytorium. Życzę mu jak najlepiej ale nie tutaj.
Usunięcie takiego użytkownika rzeczywiście przywraca wiarę w adminów bo przecież od tego są aby jak sama nazwa wskazuje moderować przebieg dyskusji i usuwać niepotrzebne prostactwo
podpis użytkownika
C🤬j mi na imię.bez dostępu do szerszego audytorium.
bana nie dostali
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówOn już się nie wypowie na tym portalu
Co tak naprawdę stało się z Bongmanem?
podpis użytkownika
podpis użytkownika