Główna Poczekalnia (4) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
camson 2020-01-26, 17:46 2
Połowa tych k🤬iów jeździ na lewych papierach, a taka przyjemność 5 lat temu kosztowała 5k hrywien, bo znam kogoś kto sobie takie fundnął.
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-26, 17:50 1
Normalnie taka kumulacja że jeszcze totka puścić . Ładne kombo się trafiło .
Zgłoś
Ziomee22 2020-01-26, 18:11 5
Dobrze j🤬 k🤬y bo rozbijają się szrotami ...
Zgłoś
miszczp4telni 2020-01-26, 18:17 1
Skąd biedaki mogli wiedzieć że w Polszy taka technolodzija..
Zgłoś
OxY 2020-01-26, 19:18
Hehe, przypadek?
se.pl/koszalin/kolobrzeg-podczas-kontroli-pokazal-ukrainskie-podrobion...
Weszła jakaś ustawa o dokładniejszym sprawdzaniu dokumentów, min. mają obowiązek zatrzymać nieważny lub zgłoszony jako zgubiony dowód.
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-26, 19:26
@up@up c🤬j kogo to.
Zgłoś
zdun 2020-01-26, 19:59 2
Eh....liczyłem że trzeci kolega dojedzie.
Zgłoś
Gigantus 2020-01-26, 20:45 8
Mam znajomych którzy pracują w urzędzie do spraw imigrantów i w przypadku ukrainców jakieś 80% ma pozwolenie na wszystkie możliwe kategorie a wszystkie uprawnienia zdobyte jednego dnia XD
Zgłoś
Quba23 2020-01-26, 21:32 1
Jerzy_Owsik napisał/a:

A tam k🤬a p🤬lenie kupil lewe prawko byl przekonany ze jest ok. A kolega przez telefon powiedzial tylko o stłuczce wiec chlopina skąd mial miec pojęcie ze sprawdza prawko pod UV p🤬licie jakby kazdy gliniarz swiecil ultrafioletem po prawku przy kazdej kontroli

co ty p🤬lisz policja na pewno jak łapie każdego Saszke to sprawdza jego prawko lampą UV każdy wie ze oni maja kupne prawka..

Zgłoś
mega_lis 2020-01-26, 21:46
Niech mnie jaki expert odpowie. Jak to jest, że zawinęli dowód rejestracyjny z powodu uszkodzeń a samochodem można jechać? W sensie, że jedziesz bezpośrednio do mechaniora? Nie powinna być wezwana laweta?
Zgłoś
macolek1234 2020-01-26, 21:50 1
Kurła, dawno się tak tutaj nie uśmiałem
Zgłoś
konto usunięte 2020-01-26, 22:09 1
Mogli zadzwonić po kolejnego xD
Zgłoś
bercik05 2020-01-26, 22:51 1
Gang Olsena, czy bracia Daltonowie?
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-01-26, 23:23 3
Xson33333 napisał/a:

Co chwile przerwa na reklamy, makabra.

Niekoniecznie, w tym programie jak pamiętam, latali od akcji do akcji i tak się z tym j🤬i do końca odcinka. Ulica Miśkiewicza, pani weszła pod autobus zanim ruszył, powód nieznany. Tak, tak, przerażające, ale co tam słychać u pana który wjechał w latarnię? Przesłuchany, pijany, a jak pijany to do domu! A teraz wróćmy do rozjechanej pani. Tak... dalej nie żyje! To by było na tyle, koniec programu i czołówka... z tirem!
Zgłoś
Szczypek91 2020-01-27, 8:40
No tam to norma że wszystko się załatwia pod stołem, lewe i łapówka goni łapówkę. Znajomy z Ukrainy który już ponad 20 lat pracuje w Polsce sam opowiadał że jego dorosły już syn jak robił studia to musiał smarować wykładowcom na tamtejszej polibudzie bo inaczej po prostu k🤬y nie przepuszczały z żadnego przedmiotu. Dajesz dziengi to przechodzisz, nie dajesz = kiblujesz. A potem przyjeżdżają takie fachmany z kupionymi papierami bez pojęcia o czymkolwiek i wszystko sp🤬olone.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem