👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nic nadzwyczajnego. Każdy polityk to zna a w szczególności minister finansów. Jest to odwrotność wzoru którym planuje się budżet naszego państwa:
-Na początku planuje się wydatki na auta służbowe, komórki no i nie zapomnijmy o tabletach z netem.
-Powstaje dziura.
-Teraz robimy cięcia robolom składamy budżet na nowo i nie ma dziury.
A tak swoją drogą to Rudy powinien to opatentować.
-Na początku planuje się wydatki na auta służbowe, komórki no i nie zapomnijmy o tabletach z netem.
-Powstaje dziura.
-Teraz robimy cięcia robolom składamy budżet na nowo i nie ma dziury.
A tak swoją drogą to Rudy powinien to opatentować.

Zauważcie, że w każdych tego typu puzzlach są pochylnie w figurach, one tutaj motają wszystko.

Łoooooo ale magia!!! BÓG jest wielki. bosze bosze jak to jest zrobione????
Dzięki temu filmikowi zacząłem wierzyć bo boga
Dzięki tobie zobaczyłem w jak głupim świecie cały czas żyłem i jaki byłem głupi i ślepy.
Ale i tak browara ni ma

Ale i tak browara ni ma

szatańska sztuczka !!! ludzie!!! na stos z nim !!! spalić go!!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie