Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:07
Głupota Katoli
konto usunięte • 2012-11-04, 15:28
„Nie pozwolisz żyć czarownicy.”, Księga Wyjścia 22:17.

„Ktokolwiek by obcował ze zwierzęciem, winien być ukarany śmiercią.” Księga Wyjścia 22:18.

„Kto by uderzył swego ojca albo matkę, winien być ukarany śmiercią." Księga Wyjścia 21:15/

„Kto by złorzeczył ojcu albo matce, winien być ukarany śmiercią.” Księga Wyjścia 21:17.

„Nie będziecie obcinać w kółko włosów na głowie. Nie będziesz golił włosów po bokach brody.” Księga Kapłańska 19:27.

„Wszystkie istoty wodne, które nie mają płetw albo łusek, będą dla was obrzydliwością.” Księga Kapłańska 11:12.

„Kapłan (...) Za żonę weźmie tylko dziewicę.” Księga Kapłańska 21:13

Na koniec ciekawy fakt. Ateiści to tylko 0.2% osób w więzieniach.
Pośmiejmy się wszyscy razem
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 21:30 3
GenerousVitttake napisał/a:

Wolę ateistę-gimbusa niż mohera z wypranym mózgiem.

To jedno i to samo, więc śmierdzisz hipokryzją
Zgłoś
Kutas Szatana 2012-11-04, 21:36
GenerousVitttake napisał/a:

Wolę ateistę-gimbusa niż mohera z wypranym mózgiem.

i jedno i drugie jest tak samo szkodliwe i głupie
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 21:37 1
skillet84 napisał/a:

Ty jesteś taki tępy czy tylko takiego grasz?
Nie wiem skąd wyciągnąłeś 2.3% tak samo skąd on wziął te swoje dane. Jednak nawet jeśli by przyjąć je za prawdziwe to prawie 10 razy mniej ateistów statystycznie przypadających na więzienia powinno robić wrażenie, nawet na kimś takim ograniczonym umysłowo jak Ty.

Ograniczenie umysłowe to masz ty. Więźniowie często deklarują wiarę, żeby wyrwać się w tą niedzielę z celi i mieć inne przywileje z tego tytułu.
Zgłoś
swarjsp 2012-11-04, 21:49
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 21:50
@Pater patriae
zjedz sobie czekoladę - cukier Ci skoczył, niepotrzebnie unosisz się emocjami.

ja też jestem ateistą i co z tego?
chłopak wypisał coś, co w jego rozumieniu, zakrawa na fakty. tyle.
Zgłoś
~Imperator 2012-11-04, 21:51 1
Carol napisał/a:

Ograniczenie umysłowe to masz ty. Więźniowie często deklarują wiarę, żeby wyrwać się w tą niedzielę z celi i mieć inne przywileje z tego tytułu.

Dokładnie, frajerzy z za mura...kombinują na wiele sposobów żeby przerwać walenie kapucyna na kojach i móc wyjść z celi... w tym wydaniu jako zagorzały katol
Zgłoś
dostępny_nick 2012-11-04, 21:59
O nie wiem czy tylko mi, ale mi te cytaty od razu się skojarzyly z Dziewczyną z Tatuażem, czyli pewnie i książką larssona (niestety nie czytałem) a film dobry i polecam!
A teraz hejtujcie się dalej ! Miło się czyta popijając herbatkę.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 22:18

„Nie będziecie obcinać w kółko włosów na głowie. Nie będziesz golił włosów po bokach brody.” Księga Kapłańska 19:27.

nie zaprzeczam co jest napisane, ale podaj może następnym razem dłuższą wersje

całość:

26 Nie będziecie jeść niczego z krwią. Nie będziecie uprawiać wróżbiarstwa. Nie będziecie uprawiać czarów. 27 Nie będziecie obcinać w kółko włosów na głowie. Nie będziesz golił włosów po bokach brody. 28 Nie będziecie nacinać ciała na znak żałoby po zmarłym. Nie będziecie się tatuować. Ja jestem Pan! 29

a odnośnie "tatuażu" w czasie spisywania księgi kapłańskiej tatuaże zazwyczaj przedstawiały przynależność do danego bożka, czyniąc tym samym "świątynie" jakiegoś gó**a ze swojego ciała.

równie dobrze ja zacytuje pismo święte: "Nie ma Boga". księga psalmów 53 dla osób śmiejących się
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 22:53 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rusofil 2012-11-04, 22:58 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 23:03
idźcie wy lepiej krzyczeć, żeby wam tv trwam oddali
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 23:11 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 23:35 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-04, 23:40 2
Zgłoś
DamianH 2012-11-04, 23:53 4
"Na koniec ciekawy fakt. Ateiści to tylko 0.2% osób w więzieniach."

Natomiast na liście największych sku**ysynów wszech czasów ich odsetek jest zdecydowanie bardziej znaczący. Ale co tam 20-30 mln ofiar stalinowskiego widzimisię, to katoli jest najwięcej w pierdlach i oni są be.

Gdzie Ci świadomi ateiści, z którymi jeszcze jakiś czas temu można było swobodnie dyskutować, i nie leczyli swoich kompleksów, jak autor tematu, szydząc z wyznawców różnych religii...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem