Ostatnio był filmik o tym jak Narodowcy próbowali bojkotować występ prof. Czwartek na UW. Zostali zwyzywani od dziczy itd.
Tu mały przykład zachowania postępowej młodzieżowej lewicy
Może i bojkot Narodowców nie był zbyt dobrze wykonany, ale to i tak jest nic w porównaniu z tym co robi nasza postępowa lewacka młodzież.
Co ciekawe, o akcji na UW słyszałem w wielu mediach publicznych, natomiast o akcji na pomnik Dmowskiego nie słyszałem za wiele w TVN czy coś, chyba, że się mylę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taa, najpierw odnawiają czterech śpiących (dla niezorientowanych - taki duży z napisem "chwała bohaterom armii czerwonej") za 700 tys., a teraz chcą mazać po Dmowskim. Już nie wiem co gorsze...
Same pedały oszołomy itd itp.
konto usunięte
2013-02-21, 18:05
@ypsilanti
Jedyny pozytywny komentarz nt. poglądów politycznych na tym syfiastym portalu.
Polaczkom lasują się mózgi jak ktoś ma inne poglądy od nich i głośno się z nimi obnosi. I to się tyczy zarówno prawicy jak i lewicy. Polaczki nie potrafią rozmawiać bez chamstwa, prostactwa i nienawiści np. o prawach dla homoseksualistów, aborcji czy legalizacji miękkich narkotyków. Polaczki nie potrafią dojść do żadnego konsensusu (vide Sejm).
ZAWSZE będziemy 100 lat za jakąkolwiek cywilizacją Zachodu z takim nastawieniem do siebie i do Świata.
Ja się pytam - dlaczego Sadol staje się miejscem politycznej agitki?
Do TV Trwam idź z tym materiałem.
"Czym się eeeeeee różni eeeeeee pomnik eeeeeee Dmowskiego eeeeee od słonia eeeeeeeee."
Zajebista elokwencja!
konto usunięte
2013-02-21, 18:45
Maślak napisał/a:
Ja tam wole takich przebierańców niż chłopaczków po chemioterapii.
Wyp🤬zielaj geju
Ja proponuję ludziom z nieetycznymi i grzesznymi myślami wyłączyć telewizor i przestać kupować gówno wyborcze, może wtedy lemingi przestaną istnieć.
Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę.
A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści !!
Kur***, im chyba za to płacą, bo nie wierze, że ktoś o zdrowych zmysłach jest tak głupi.
konto usunięte
2013-02-21, 20:54
konto usunięte
2013-02-21, 21:07
konto usunięte
2013-02-21, 21:31