@up
kasa misiu, kasa...
kasa misiu, kasa...
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
K🤬A CO JEST???!!!
przecież ja to gówno już ignorowałem ?!!?!?!
Jak będę chciał oglądać debili, to włączę telewizję.
podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

K🤬a reklama klozetów :/
Jak można nazwać firmę "KLOZETON" :o.O:
Jak można nazwać firmę "KLOZETON" :o.O:
ja wiem że chcecie dostać najwięcej piw za komentarz i dajecie komentarze h🤬j wie jakie, ja powiem że mi sie podobało mogli coś powiedzieć więcej o fb i mają racje o dawców organów. czasami możecie przeczytać co piszecie bo jest przesada !!!!!
fakty:
filmik ok, komentarze do dupy
wniosek:
efekt uzyskany przyrostem gimbazy na sadolu, jest jeszcze jedna opcja ale bardzo malo prawdopodobna, ze tvn i homopropaganda zaczela dzialac
filmik ok, komentarze do dupy
wniosek:
efekt uzyskany przyrostem gimbazy na sadolu, jest jeszcze jedna opcja ale bardzo malo prawdopodobna, ze tvn i homopropaganda zaczela dzialac
MauMauMaurycy napisał/a:
K🤬A CO JEST???!!!
No właśnie. Na tym forum jest to zj🤬e, bo opcja ignorowania działa tylko na pojedyńczy temat, a nie blokuje użytkownika.. I co z tego, że zablokujesz gościa i zniknie jego temat, jak założy nowy i będzie go widać.
Gratuluję, to pierwszy film przy którym przykimałem na sadolu. Proud of U
MauMauMaurycy napisał/a:
@M1Cro
Pisze się c🤬j nie h🤬j![]()
hahaha wiedziałem że jakiś pojeb napisze , za moich czasów pisało sie tak i to było dobrze