👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
loky napisał/a:
Zakładając, że weszli by ruski to byś kulkę już w pierwszym dniu bo oni by więzień na pewno nie pilnowali
Ruskie nie wejdą, bo nie będą miały po co. Zobaczysz jak nie obalą Zełeńskiego i Ukraińcy wejdą do Polski. Oby Putin namyślił się iść do Dniepru. Wcale niefajnie mieć za sąsiada okaleczone nacjonalistyczne państwo, uzbrojone w najnowsze zabawki.
Jesse.Pinkman napisał/a:
także szkoda mi
Tak, to patologia pełną gębą. Również.
;>

figgin napisał/a:
Problem polega na tym, że powinien siedzieć w okopie we własnym kraju, zamiast użerać się z patusami w Polsce. Całkiem prawdopodobne, że dostał już kartę mobilizacyjna na Swój adres zameldowania na śmierdzącej nawozem Ukrainie, więc w świetle ich prawa jest przestępca, skoro się uchyla. Oni nie mają już kim uzupełniać strat.
Mam nadzieję, że wyślą cię w pierwszej kolejności wraz z motylkiem w dupie i będziesz miał okazję popisać się swoimi przekonaniami i odwagą
OMZRiK gdzie was wacio Gaweł. Patologia pozywa patologie. Prokuratura jest od tego a nie organizacja co sama ma dużo za uszami.
Chudy okazał się większym twardzielem od pijusa Polaka, pijus dostał gazem i się zesrał
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie