I kierowca może mieć j🤬ia po sądach przez lata przez głupiego gówniarza.
I oczywiście od razu miliard ludzi żeby się gapić, ale nikogo, żeby udzielić pierwszej pomocy. Dobrze, że chociaż jeden wpadł na to, żeby po karetkę zadzwonić.
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.
@fabiothethird
A może kręcił do swojego ziomka "Stary, ale gówniak zajebiście w machę mi przywalił na przejściu, aż na słupki poleciał..."
A może kręcił do swojego ziomka "Stary, ale gówniak zajebiście w machę mi przywalił na przejściu, aż na słupki poleciał..."
@fabiothethird
Zdajesz sobie sprawę, że ludzie nie potrafią udzielać pierwszej pomocy? Ja zresztą też nie
No i k🤬a jak już jedna osoba zadzwoni po karetkę, to już chyba więcej nie musi, nie?
Zdajesz sobie sprawę, że ludzie nie potrafią udzielać pierwszej pomocy? Ja zresztą też nie

Dlatego też drogie dzieci...Przed przechodzeniem przez przejście patrzymy w prawo i w lewo, a nie tylko w prawo.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.

podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.

Beata Szydło z wizytą na miejscu wypadku głaszcze i wręcza 500 +

Trzeba będzie w końcu zainwestować w kamerkę, człowiek nigdy nie wie co go spotka.
Tego w TV nie pokażą, jak to dzieciak się wp🤬la prosto pod koła, a ani ułamka winy nie można przypisać kierowcy. Jeszcze by obalili mit mówiący, że kierowcy to piraci, a piesi są zawsze poszkodowani i niewinni.