👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I oczywiście od razu miliard ludzi żeby się gapić, ale nikogo, żeby udzielić pierwszej pomocy. Dobrze, że chociaż jeden wpadł na to, żeby po karetkę zadzwonić.
@fabiothethird
A może kręcił do swojego ziomka "Stary, ale gówniak zajebiście w machę mi przywalił na przejściu, aż na słupki poleciał..."
A może kręcił do swojego ziomka "Stary, ale gówniak zajebiście w machę mi przywalił na przejściu, aż na słupki poleciał..."
Dlatego też drogie dzieci...Przed przechodzeniem przez przejście patrzymy w prawo i w lewo, a nie tylko w prawo.

Beata Szydło z wizytą na miejscu wypadku głaszcze i wręcza 500 +

Trzeba będzie w końcu zainwestować w kamerkę, człowiek nigdy nie wie co go spotka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie