Mam ten sam problem, niestety nie mam szambowozu i gnojówki - ktoś chętny ?
Czy po prostu nasrać na przednią szybę - byłby ciekawy materiał na sadola.
Kup sobie kanister plastikowy tak z 20 litrów i kiedy tylko możesz to zbieraj tam mocz. W kilka dni spokojnie go zapełnisz a jak masz wyrozumiałą rodzinę to nawet sporo szybciej. Jak już będzie tak 90% to zakręć i odstaw na dwa tygodnie, najlepiej w ciepłe i dobrze nasłonecznione miejsce. Jak po tych dwóch tygodniach będzie gotowe to nie uwierzysz że taki smród może pochodzić z tego świata. Używaj zgodnie z fantazją.
Innym razem goście sąsiadów regularnie parkowali im przed płotem aż w tym miejscu trawa zdechła, a jakiś żul wybił im szyby i oczywiście właściciele samochodu byli święcie przekonani, że to zrobił dziadzia.
Nie polecam przymykać oka na obcych parkujących na waszej ziemi, bo można mieć przez to nieprzyjemności. Moi dziadkowie jako starzy już i naiwni ludzie kiedyś stwierdzili, że nie zgłoszą pojazdu, który zaparkował im na łączce obok domu, bo już jej nie użytkowali i w sumie nikomu ten samochód nie przeszkadzał. Następnego dnia wbijają bagiety w sprawie auta, bo i maszyna, i tablice, i pokaźna zawartość bagażnika były kradzione. I weź się tłumacz i kłopocz sąsiadów, żeby potwierdzali wersję zdarzeń.
Innym razem goście sąsiadów regularnie parkowali im przed płotem aż w tym miejscu trawa zdechła, a jakiś żul wybił im szyby i oczywiście właściciele samochodu byli święcie przekonani, że to zrobił dziadzia.
wow :O aż się cieszęże przeczytałem ten komentarz.
Co do filmu- trochę niepotrzebne chamstwo mówię to jako rolnik.
Słabe zachowanie z obu stron
zgadzam sie z Tobą

Mam ten sam problem, niestety nie mam szambowozu i gnojówki - ktoś chętny ?
Czy po prostu nasrać na przednią szybę - byłby ciekawy materiał na sadola.
I tu jest chyba sedno waszych problemów, nie macie ercedesa, i nie macie szambowozu, O polu już nie wspomne ale też nie macie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie