Grałem z moim młodszym bratem na dwóch w gola 3, przez emulator na jednej klawiaturze, to dopiero zabawa była
Tylko raz wygralem z tymi c🤬jami niemcami w gola3. Bylo to na niestety na kompie po wczytywaniu gry

ale puchar dostalem i skopalem im tylki
Pamiętam jak w to grałem na moim pięknym pegazusie ale osobiście bardziej będąc dzieciak wciagnął mnie hokej i sprawdzanie kto jakie ma p🤬lnięcie
Najlepiej to jak boisko było mokre i piorun p🤬l***
CC4 7E9 0036
Do tej chwili pamiętam ten kod.
Nie ma i nie było mocniejszego w goal 3 ode mnie!
hokej lepszy bo można było okładać kijem drożynkę przeciwnika
ech piękne czasy dzieciństwa....teraz już nic nie jest takie jak dawniej.
k................6
2014-01-11, 10:18
Moje dzieciństwo : ( takie piękne. Zawsze lubilem skośnego co specjalnym szurikenem jakby strzelał: D
mistrzostwo , do tej pory pamiętam jak leciała niszczycielska czerwona piłka:D i banan na twarzy jak zawodnicy drugiego gracza byli miażdżeni
c................d
2014-01-11, 10:58
Skoro temat was przyciągnął to dodaję sklejkę prawie wszystkich ich produkcji. Od 1;40 wspomniana gra typu olimpiady. Brakuje Zbijaka. Być może jeszcze czegoś zabrakło.
Z................o
2014-01-11, 11:06
Do dzisiaj pamiętam kod na finał
44A-E5F-EE18
Mistrzowska gra, był jeszcze Hokej tego typu, tez byl dobry (technicznie nawet lepszy), ale Goal 3 to gra ponad czasowa. Wedlug mnie zdecydowanie najlepsza gra na stare konsole, pierwsza pilka nad ktora naprawde dluuugie godziny sie przesiedzialo.
podpis użytkownika
ble ble
Pamiętam, że nie lubiłem grać przeciw Brazylii- mieli tam takiego zawodnika w okularkach na obronie, który jak się rozpędził i zaczął robić te swoje fikołki to nie dało się go zatrzymać, a całą akcję kończył strzałem 'rybką'. Poza tym fajna była Mongolia, Kamerun, bagno na boisku, wichura, która porywała piłkę. Ech.. długo by wymieniać.
A kojarzy ktoś taką grę przygodową na Pegazusa, w której rzucało się w przeciwników cukierkami i to ich na chwilę zatrzymywało.
ahhh goal 3 kocham ta gre
d................a
2014-01-11, 12:15
Jeszcze była taka bijatyka. Z tymi ludzikami, robili takie fajne triki, dobrze nie pamietam. ale można było w 2 osoby pograć. fajan była...ehhh.