Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SharpSe 2013-12-06, 19:20 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 19:22
wpiszcie na youtube KarasekUS, tam jest więcej materiałów z nim i to po polsku na dodatek
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 19:30 19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 20:02 1
@dagins
Nie wiem czy RPA jest wstanie pobić Izrael pod względem najbardziej rasistowskiego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 20:28
@W3bst3r
Pięć zdań i dwa link nie robi z tego wielkiego zaorania. Można było napisać zwięźlejszy post, bo teraz to trochę przerost formy nad treścią, ale generalnie zgadzam się z Tobą.

gwindak napisał/a:

co do limitów to na tym niestety polega kapitalizm

Tego nie rozumiem. Chyba słyszeliśmy o różnych kapitalizmach
Zgłoś
SharpSe 2013-12-06, 20:29
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 20:52 3
Zgłoś
SharpSe 2013-12-06, 21:16
W3bst3r,

Nie mam człowieku ani ochoty ani czasu żeby ci na to wszystko odpowiadać. Co ty tam pisałeś o Francji i jakiejś walce to już mnie załamało. Mojego zdania nie zmienisz i możesz sobie żyć w przekonaniu że kogoś "zaorałeś". Tak naprawdę zaorać sobie możesz za domem na wiosnę.
Jesteś jeszcze młody i wyszczekany. Pięknie i złotoustnie piszesz. Pozwiedzaj trochę świata popracuj tu i tam, zdobądź trochę doświadczenia takiego życiowego to wtedy pogadamy.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-12-06, 21:27
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 21:45 1
Zgłoś
kih0n 2013-12-06, 21:56
UKIP stale na propsie
Nigel Farage to taki masakrator od którego Korwin mógłby brać korepetycje
Zgłoś
SharpSe 2013-12-06, 21:57
W3bst3r napisał/a:

Argument co do wieku - tak bardzo typowy, że się śmieję.
A reszta to ucieczka przed argumentami bo tak naprawdę jesteś cipą która nie potrafi udowodnić swoich racji i ucieka.

Napisałem tylko fakt, że nie masz doświadczenia życiowego. Domyślam się z drugiej strony, że jesteś o wiele starszy tylko jak idiota tuszujesz swój prawdziwy wiek. Uwierz mi, że argumentów mam wiele tylko jak pisałem nie mam na ciebie czasu leszczyku bo jutro rano lecę do pracy. Więc zostawię cię już w swoim przeświadczeniu o swojej wyższości. Miłej lektury przed lustrem. Aha. Nazwanie mnie cipą świadczy tylko o twojej kulturze wypowiedzi. Jednak nie jesteś taki złotousty jak myślałem więc nie pozostaje mi nic innego jak stwierdzenie, że jesteś cyganem wysranym ze brudnego sromu twojej starej. Pa misiu pysiu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 22:47
jak ja nienawidze brytyjskiego angielskiego - jakby się gówna nażarli...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-06, 23:10 3
gwindak napisał/a:

Tak masz rację co do przerośniętej maszyny biurokracyjnej w Uni ale nie zmienia to faktu, że tym całym cyrkiem rządzi pieniądz. To proste nawet nie ma o czym pisać. Kapitalizm.

Jesteś czerwony gościu - uwierzyłeś, że żyjesz w kapitalizmie. Teraz bierzemy czerwony mózg, odkładamy na półkę i czytamy fakty.

Kapitalizm(za wiki) - system ekonomiczny oparty na prywatnej własności środków produkcji, wolnej przedsiębiorczości,(jak nie masz 1000zł na zus - nie ma przedsiębiorczości, jak nie masz pozwolenia - nie mozesz sprzedawac, albo produkowac, nie masz koncesji - won) wolnym obrocie towarami(uncheck - nie możesz obracać np. żarówkami, piwem, czy własnym ekodieslem) i usługami(nie mogę zostać taksówkarzem bez licencji) oraz na wolnej konkurencji pomiędzy podmiotami(konkuruj z pocztą polską, albo pkp, albo generalnie państwowym - chu!owym)

To szybkie pojedyncze przykłady, które mnożą się - zresztą każdy sam widzi jak jest...
Te małe różnice powodują zabicie prawdziwego kapitalizmu właśnie - czyli najmniejszych przedsiębiorstw- tych amerykańskich legendarnych pucybutów - którzy mogli stać się kiedyś milionerami i je uzależnia od państwa, co prowadzi do patologii w strukturze państwa
Zgłoś
marekqat 2013-12-07, 0:12
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem