Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
konto usunięte 2014-01-23, 21:40 1
Inwalidą urodziłeś się Ty. jego argument: rośnie samo z siebie to musi być zdrowe dobre i nie szkodzi. Mój argument: muchomor też rośnie sam z siebie.
zamknij ryj.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 21:42 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sothoth 2014-01-23, 21:46 7
roofik5 napisał/a:

Inwalidą urodziłeś się Ty. jego argument: rośnie samo z siebie to musi być zdrowe dobre i nie szkodzi. Mój argument: muchomor też rośnie sam z siebie.
zamknij ryj.

Nie wiem kto Cię nauczył czytać chłoptasiu, ale on nigdzie nie napisał, że jest zdrowe i że nie szkodzi.
Zgłoś
~DMT 2014-01-23, 21:48
roofik5, już to nie raz pisałem, z ludzi ograniczonymi umysłowo, nie gadam.
Zgłoś
Mr_Crazy 2014-01-23, 21:51
Troszkę podobne do tego
youtube.com/watch?v=EKVrDJWpXWQ
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 21:55
Wg. mnie zielsko powinno być zalegalizowane, kto palił ten wie, że przez zioło raczej nikomu nic nie zrobimy, a cała sprawa i tak jest mocno przereklamowana bo stan po zielsku jest taki sobie i nie opłaca się wydawać na to hajsu, uzależnić się od tego chyba nie da, przynajmniej ja tak twierdze bo osobiście zielska nie lubię i wole się napić niż jarać.
Zgłoś
kopuczini 2014-01-23, 21:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 22:00
Zgłoś
kikutnik666 2014-01-23, 22:01 2
Zgłoś
~DMT 2014-01-23, 22:02
Zgłoś
ellsworth 2014-01-23, 22:05
Myślicie, że on dla przyjemności tam stanął? Dostali zgłoszenie ze sklepu, przyjechali, zaparkowali nie blokując ruchu. MOGLI włączyć syrenę i wtedy byłoby wszystko niby OK, ale po co? Skoro zaparkowali tak, że nie stwarza zagrożenia w ruchu, to tą syreną by tylko niepotrzebnie rozpraszali kierowców.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 22:17
@kikutnik666
jak przyjrzycie się dokładnie to na początku filmiku widać do jakiego sklepu wchodzi kamerzysta;
wyraźnie widać baner reklamujący sprzedaż alkomatów;
I tu jest sedno filmiku drodzy sadole, mniejsza o to czy prawidłowo zaparkowali, jak na mój gust to próbowali opylić wyposażenie, które fundują im podatnicy.
Zgłoś
gin 2014-01-23, 22:24
Jak napisał @kikutnik666 coś panowie kręcą.
Tak na marginesie Policja jest od tego, żeby pilnować przestrzegania prawa. Nie może być tak, że stoją ponad nim. Bardzo dobrze zrobił, że zwrócił im uwagę. Gdyby jednak to ktoś z nas stał w takim miejscu już był by mandat.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 23:05
Najlepsza refleksja od policjanta... "zobacze i sprawdzę czy dotyczy policji"(ten zakaz parkowania)
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-24, 1:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem