Goku przechodzi na super sayian 3
Aż się łezka kręci w oku jak te wszystkie wspomnienia wracają.
t................x
2012-02-05, 12:21
ssij mi napisał/a:
a po kwasie probowales?
na prawde wszystko co było dostępne.
Poniżej tak mnie zmusili do oglądania ale i tak mdlałem co parę minut
O k🤬a. Nieźle poj🤬e. Ja tam miałem Cartoon Network także tego gówna oglądać nie musiałem.
Jakby mi ktoś streścił na PW fabułę to byłbym wdzięczny, bo oglądałem za małolata ze 3 odcinki, ale chyba wielowątkowość mnie przerosła. Jednak oglądanie od początku pewnie byłoby lepszym pomysłem

Tak trochę chociaż, czemu ten główny bohater w jednej serii jest małym szczylem a w poprzedniej był duży, no chyba, że ja czegoś nie rozumiem?
NIe mównie tylko, że ktoś ogląda to gówno bez przymusu...
Z................y
2012-02-05, 12:43
Bajka dla niedoj🤬ych/niedopieszczonych, za łebka szukali miłości u latających Jacykowach i różowych lalach, zostało im to do dziś...
Zajebiste w c🤬j, najlepsze!
W................r
2012-02-05, 13:08
jak ja lubiłem kiedyś dragon balla, ale teraz widząc, amerykański dubbing, chyba straciło to dla mnie urok.
Straszne gówno, żadna siła nie była w stanie zmusić mnie do obejrzenia tego gówna...
Z................B
2012-02-05, 13:55
Jakie to typowe i schematyczne ktoś wrzuci coś zajebistego to pojawiają się tzw "fanboje" i "hejterzy" Dragon Ball był, jest i będzie najzajebiastrzy, tak jestem fanbojem k🤬sy. Ja się na tej bajce wychowałem (może dlatego jestem taki pop🤬lony

) i osobiście uważam że nie ma lepszej serii kreskówek Southpark, The Simpsons, Metalocalypse, Looney Tunes itp też dobre ale nawet w połowie nie tak zajebiste jak DB.
PS zauważyliście, że wersja przesłana przez ODkarzacz jest lustrzanym odbiciem japońskiego oryginału ? Wie ktoś może dlaczego?
P................M
2012-02-05, 14:10
Naprawdę szanuję to, że tak bardzo podoba się wam DB, ale to nie strona na takie typu rzeczy. Ni to śmieszne ni to sadystyczne, po prostu nostalgiczne. Ludzie, ogarnijcie się trochę. Rozumiem, że ta część strony to nie hard, ale wydaje mi się, że nie służy ona do wrzucania nostalgicznego shitu. Niedługo dojdzie do tego, że jak wrzucę ewolucję Charmandera na Sadola to zamiast zostać poczęstowanym bananem dostanę tysiące piw.
nie ma piwa, w dzieciństwie nie miałem RTL7, k🤬a...
R................e
2012-02-05, 15:34
Co następne ? Pokemony ? -,-'
jak ktoś chce stronkę z angielskimi wersjami, dragonball (normalny) Z-ka i GT oto link :
dbz.tv/
p................l
2012-02-05, 15:52
Rozumiem że ja mając 6lat jarałem się jak poj🤬y tą bajką (jak zresztą całe osiedle) ale mój tata mając 30 również się nią jarał

i zawsze jak przychodziłem z dworu do domu to tata już czekał z włączonym telewizorem...
Jap🤬le to były czasy...
Byłem chyba jedyną osobą na osiedlu która nie oglądała tej bajki. Nadal uważam tą bajkę za poj🤬e gówno