Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
goolman 2012-06-13, 20:39
@MDK - właśnie cicho , bój się ...
Zgłoś
minetek 2012-06-13, 20:40 45
a pamiętacie ten komentarz???
tu jeszcze Stary Szczęsny bronił

podpis użytkownika

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
janstar 2012-06-13, 20:49 4
Moment, gdy nasi strzelili bramkę to komentarz Marka Soleckiego (także świetny dziennikarz, chwilę po nim włącza się Tomek Zimoch).
Zgłoś
defcon1 2012-06-13, 21:07 1
Aż ciary przechodzą
Zgłoś
squorpion 2012-06-13, 22:16
co to k🤬a sport tv??
Zgłoś
Roszp 2012-06-13, 22:57 1
Chyba nie rozumiecie różnicy między komentowaniem meczu w telewizji, a komentowaniem meczu w radiu...
Zgłoś
r................z 2012-06-13, 22:59
@up
ku*wa tacy ludzie mnie wk🤬iają, widzisz, ze coś o sporcie, a tego nie lubisz, to nie oglądaj tego i nie komuntuj. Jedź dalej oszczędź sobie i nam cierpienia!

poprawka

@squorpion
ku*wa tacy ludzie mnie wk***iają, widzisz, ze coś o sporcie, a tego nie lubisz, to nie oglądaj tego i nie komuntuj. Jedź dalej oszczędź sobie i nam cierpienia!
Zgłoś
V................a 2012-06-13, 23:22
Jakby ktoś nie zauważył, to nie komentuje Zimoch..
Zgłoś
voytek.lewy 2012-06-13, 23:22
jako ze niektórzy muszą pracować na zmiany, to i zostaje im radio zamiast telewizji. Jak oni na jedynce komentują mecz to są pierońskie emocje w porównaniu do tych, ktore towarzyszą przy oglądaniu telewizji. Dziękuje polskiej jedynce za transmisje na żywo!!!
Zgłoś
L................e 2012-06-13, 23:22 1
minetek napisał/a:

To jest najbardziej znany komentarz w całej historii polskiego sportu - jak można tego nie pamiętać lub nie znać?
Zgłoś
a................0 2012-06-13, 23:37
minetek napisał/a:

Może ja za młody jestem, może tego nie rozumiem, ale takiego komentatora to bym wyj🤬 na zbity pysk. Tak to może komentować byle patałach - nie wie kto strzelił, gubi się już w tym kto wygrywa a kto nie, drze mordę, p🤬li od rzeczy zamiast mówić co się dzieje ("kończ pan ten mecz", "przeszkadzaj, przeszkadzaj!", "o boże, co się dzieje, jeszcze akcja duńczyków (...) ale nie ma tutaj żadnej akcji" itp.). Emocjonować w taki sposób to się może naj🤬y Andrzej przed telewizorem, a nie profesjonalny komentator. C🤬j mu w dupę i na imię, a ja współczuję tym, którzy musieli go kiedyś słuchać.
Podstawowe pytanie: czy znacie kogoś, kto NIE potrafiłby komentować tak jak w cytowanym filmiku? Ja nie znam, dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
L................e 2012-06-14, 0:56 2
alan10 napisał/a:

Może ja za młody jestem, może tego nie rozumiem, ale takiego komentatora to bym wyj🤬 na zbity pysk. Tak to może komentować byle patałach - nie wie kto strzelił, gubi się już w tym kto wygrywa a kto nie, drze mordę, p🤬li od rzeczy zamiast mówić co się dzieje ("kończ pan ten mecz", "przeszkadzaj, przeszkadzaj!", "o boże, co się dzieje, jeszcze akcja duńczyków (...) ale nie ma tutaj żadnej akcji" itp.). Emocjonować w taki sposób to się może naj🤬y Andrzej przed telewizorem, a nie profesjonalny komentator. C🤬j mu w dupę i na imię, a ja współczuję tym, którzy musieli go kiedyś słuchać.
Podstawowe pytanie: czy znacie kogoś, kto NIE potrafiłby komentować tak jak w cytowanym filmiku? Ja nie znam, dziękuję, dobranoc.

Nie wiem, czy wiesz jaka była stawka tego meczu - Widzew w przedostatniej minucie strzelił bramkę dzięki której dostali się do Ligi Mistrzów. Wiesz ile drużyn w historii polskiej piłki nożnej tego dokonało? Ano zaledwie 2 - Legia Warszawa 95/96 i właśnie Widzew Łódź 96/97. Więc emocje ogromne, przechyliła się szala i awansowali. Co do Pana Zimocha - poza ogromną wiedzą piłkarską popisuje się on niezwykle kwiecistym, bogatym językiem pełnym porównań, co niewątpliwie umila mecz. A jako, że pracuje w radiu więc to wszystko działa na wyobraźnie odbiorcy.
Zgłoś
RadzioC 2012-06-14, 7:30
LarryFoulke napisał/a:

To jest najbardziej znany komentarz w całej historii polskiego sportu - jak można tego nie pamiętać lub nie znać?

Ja nie znałem. Jest cos ze mną nie tak ?
Zgłoś
strongborys 2012-06-14, 12:35
byłem w pracy, i jedyne co mi pozostało to Zimoch. Fantastycznie sie go słucha, te jego epitety
Zgłoś
l................h 2012-06-14, 14:01 1
alan10 napisał/a:

Idź dziecko lepiej dalej grać w PES'a.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie