👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Moment, gdy nasi strzelili bramkę to komentarz Marka Soleckiego (także świetny dziennikarz, chwilę po nim włącza się Tomek Zimoch).
Chyba nie rozumiecie różnicy między komentowaniem meczu w telewizji, a komentowaniem meczu w radiu...

jako ze niektórzy muszą pracować na zmiany, to i zostaje im radio zamiast telewizji. Jak oni na jedynce komentują mecz to są pierońskie emocje w porównaniu do tych, ktore towarzyszą przy oglądaniu telewizji. Dziękuje polskiej jedynce za transmisje na żywo!!!

minetek napisał/a:
a pamiętacie ten komentarz???
tu jeszcze Stary Szczęsny bronił
To jest najbardziej znany komentarz w całej historii polskiego sportu - jak można tego nie pamiętać lub nie znać?

LarryFoulke napisał/a:
To jest najbardziej znany komentarz w całej historii polskiego sportu - jak można tego nie pamiętać lub nie znać?
Ja nie znałem. Jest cos ze mną nie tak ?
byłem w pracy, i jedyne co mi pozostało to Zimoch. Fantastycznie sie go słucha, te jego epitety

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie