Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Gołąbek zmasakrowany...
wojtepanik • 2013-12-14, 13:11
Jechałem ostatnio z ojcem jego 911 turbo z Gdyni do Warszawki i na autostradzie przy 250km/h coś jebnęło no i okazało się ze to taki o gołąbek. Materiał własny, dla tych co nie wierzą zapraszam na kanał, tam macie jak to jeździ : youtube.com/wojtepanik

Dla tych co się będą spinać polecam :
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-15, 14:19 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Izmael 2013-12-15, 14:26 4
Jak czytam te komentarze, to aż strach się czegoś dorobić w tym kraju. Wszędzie na świecie ci pogratulują fajnego auta, u nas to by cię najchętniej zrównali z ziemą
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 14:43 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 14:56 3
Zgłoś
Kirk666 2013-12-15, 15:20 2
a ja tam gratuluję zajebistego auta
Zgłoś
cenzurowany 2013-12-15, 15:34 1
ja to jak leciałem do smoleńska trochę poszalałem moim tu 154 lecieliśmy całą ekipą ale dzięki temu że mój tata ma znajomości u ruskich, wszystko było uznane za zwykły wypadek.

Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 17:10 1
Zgłoś
KiecolPB 2013-12-15, 17:20 2
Myślę że dużo osób nie ma mu za złe posiadania takiego auta. Po prostu w samym temacie widać że autor od razu założył że ktoś się będzie spinał ^^ Ja się nie spinam, ale burackie było zakładanie że od razu ktoś dostanie bólu dupy bo go nie stać...
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 17:56 2
250 km/h przy oblodzonych drogach, krzyżyk na drogę.
Zgłoś
Majozen 2013-12-15, 18:13 1
wojtepanik napisał/a:

Jechałem ostatnio z ojcem jego 911 turbo z Gdyni do Warszawki i na autostradzie przy 250km/h coś jebnęło no i okazało się ze to taki o gołąbek.

I tu Cie mamy ptaszku, u nas nie ma autostrad
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 19:28 1
Na tego typu tematy potrzeba ogromnej ilosci Maści na bol dupy! Nikt tutaj nie ma kasy wiec boli ze ktos inny ma np. porsche albo iphona. Dla dobra ogółu trzymajmy sie moslimow itp.
Zgłoś
booster07 2013-12-15, 20:51
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-15, 21:00
Zgłoś
mejsidz 2013-12-15, 21:31
Cytat:

ta 911 kosztuje tyle co nowe audi a6 z dobrym wyposażeniem a tego jeździ masa

no chyba nie 911 Turbo
Zgłoś
tranzystor 2013-12-15, 21:55 1
wojtepanik napisał/a:

Jechałem ostatnio z ojcem jego 911 turbo z Gdyni do Warszawki i na autostradzie przy 250km/h coś jebnęło no i okazało się ze to taki o gołąbek. Materiał własny, dla tych co nie wierzą zapraszam na kanał, tam macie jak to jeździ : youtube.com/wojtepanik

Stary ma tyle kasy, to niech ci zafunduje korepetycje z języka polskiego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem