film jeszcze ciepły, więc nie sprawdzam:)
Konto usunięte
2011-06-16, 22:20
Gotowaliśmy w akademiku gołebia, 6 godzin i dalej łykowate mięso, nie polecam.
Może trzeba było nafaszerować i upiec?
Konto usunięte
2011-06-17, 9:23
'tępaku j🤬y, szybe masz tu' a sam go ta miotłą pchasz na tą szybe
- mama mama, gołąb w kuchni!
- kameruj i na sadola będą piwa!
oj suko siedzisz w gimbusowie jeszcze? są jeszcze szkoły specjalne w sam raz coś dla ciebie. a tak w nawiasie sprzedaj ten swój gołębi móżdżek na czarny rynek może ktoś go kupi tylko zrób wyprz jak w lidlu
Konto usunięte
2011-06-18, 8:54
A ja wiem, napisałeś najgłpuszy post jaki ostatnio czytałem:( chcesz być na siłe śmieszny czy jaki? chyba czy jaki...
było p🤬lnąć tego gołębia raz a porządnie i nie byłoby problemu a plus jeszcze miałbyś świeże upolowane mięsko.