👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Novik napisał/a:
mój znajomy się na takiej susuki zabił wczoraj
ja robie w kamieiarstwie konkretnie nagrobki...wiec jak cos to pisz ma Pw,no i co z motorem bo w sumie swoj sprzedalem i szukam innego chodzi?
Chciał bym zobaczyć minę jakiegoś lansusia w M3 od ojca, kiedy go odstawia golf I

Może i wygląda jak Golf 1 ale silnik na pewno nie jest ten co jest oryginalnie montowany...

Przecietny uzytkownik lytra wykorzystuje 40% potencjalu maszyny.
W 2000 roku, po premierze hayabusy, r1 etc - japonczyki doszly do wniosku, ze wyscig zbrojen w swiecie motocykli nie ma sensu - po co komu sprzet, ktorego i tak nie ogarnie, ba! stwarza smiertelne zagrozenie. Wiec sporty posiadaja mase blokad (na 4 pierwszych biegach, v-max etc).
W 2000 roku, po premierze hayabusy, r1 etc - japonczyki doszly do wniosku, ze wyscig zbrojen w swiecie motocykli nie ma sensu - po co komu sprzet, ktorego i tak nie ogarnie, ba! stwarza smiertelne zagrozenie. Wiec sporty posiadaja mase blokad (na 4 pierwszych biegach, v-max etc).

Niech mi ktoś pokaże chociaż JEDNĄ R1 z jednym światłem... jeszcze suzuki jak byk pisze... to K7 o ile sie nie myle

Ja mam 29 letni motocykl. 5.4 sek do setki i objade 80% spotkanych wozów spod świateł. <3

To nie nitro świszczy tylko piękny dzwięk blow off'a
Znawco wielki xD
Znawco wielki xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie