by musiał być zdrowo naj🤬y i poj🤬y żeby za tego 21 letniego golfa dać 55tyś zł
Musze powiedzieć mojemu ojcu że jest wieśniakiem bo jeździ golfem

Ferrari podejrzewam fabryczne a golf raczej nie też nie wiadomo od czego silnik tam ma bo raczej nie od Volkswagena. A wynalazki nie takie były jak wkładali silniki rakietowe do aut.

Golf był lżejszy - zdjęcie tablic rejestracyjnych zrobiło swoje

czy wy k🤬a jestescie tacy tępi? k🤬a ""wyjebie na pierwszym zakrecie"- a k🤬a gowno prawda bo frajer majacy ferrari tylko koks w kiblu potrafi wciagac a nie prowadzic auto, koles od golfa bedzie umial lepiej to zrobic, zreszta jezeli ten argument do was nie przemawia, to to sa k🤬a wyscigi na 1/4 mili k🤬a a nie test w zakretach golf byl pod to modyfikowany głąby j🤬e a kazdy kto tak pisze ma j🤬e czinkoczento w gazie pozyczone od mamy ja p🤬le frajerzy, "jest wiesniakiem bo jezdzi golfem" ... najlepsi sa hejterzy k🤬a ktorzy sobie zjada z mysla o tym ze maja ferrari i im jakas zajebista laska obciaga a w garazu pozyczone tico....
czerwo64 napisał/a:
czy wy k🤬a jestescie tacy tępi? k🤬a ""wyjebie na pierwszym zakrecie"- a k🤬a gowno prawda bo frajer majacy ferrari tylko koks w kiblu potrafi wciagac a nie prowadzic auto, koles od golfa bedzie umial lepiej to zrobic, zreszta jezeli ten argument do was nie przemawia, to to sa k🤬a wyscigi na 1/4 mili k🤬a a nie test w zakretach golf byl pod to modyfikowany głąby j🤬e a kazdy kto tak pisze ma j🤬e czinkoczento w gazie pozyczone od mamy ja p🤬le frajerzy, "jest wiesniakiem bo jezdzi golfem" ... najlepsi sa hejterzy k🤬a ktorzy sobie zjada z mysla o tym ze maja ferrari i im jakas zajebista laska obciaga a w garazu pozyczone tico....
Juz? Ciśnienie zeszło?

Golfik na allegro byl, albo nawet jeszcze jest do kupienia. 50 koła chyba woła za niego.
no chyba mnie ze 2 tyg na sadisticu nie było wiec musiałem na pełnej k🤬ie pojechać, z ze znowu się golfów czepiają to c🤬j znalazłem ujście..
Mysle, ze lachony lepiej leca na Ferrari niz na Golfa
@czerwo64
Ty to chyba golfa masz co?

@czerwo64
Ty to chyba golfa masz co?
K🤬a zamiast przerabiać golfa wydałbym tą kasę na jakiś lepszy samochód i przerabiał... Wyszło by pewnie podobnie a i wizualnie wyglądałby dobrze( a nie jak
)...