Na co komu 900koni ? która stajnia to pomieści
Jak by był w gazie to czemu nie...
Y................9
2012-05-29, 21:14
To teraz czekam na wypuszczenie go na krętą trasę
S................0
2012-05-29, 21:16
Piszecie, że mistrz prostej, że miota nim jak szatan, a ja powiem krótko: szacun dla kierowcy, bo osobiście bałbym się zasiąść za sterami takiej maszyny - zapewne nie umiałbym nawet okiełznać bestii
rozwalaja mnie wsyztkie wypowiedzi typu "milosnicy zlomu" mustang lepszy, golf nie jest zlomem jest jednym z najporzadniejszych aut dostepnym dla biednych polakow , na mustanga niewielu stac w polsce, ja osobiscie uwielbiam golfy gti i mustangi schelby, i nie trudno sie domyslic ktorego z nich mam, chlopak ma hobby, stara sie pracuje, bo glowe do tego trzeba miec, a wy szydzicie a na podworku czinkus stoi... troche szacunku do pracy, nie jest bogatym szefem korporacji ktory kupuje ferrari i rozp🤬ala je na 3 zakrecie bo nawet jezdzic nim nie potrafi, wiecej dystansu dla zamilowan innych...
c🤬j z tego jak to itak caly czas golf II
podpis użytkownika
VT700 85'
Czasami się zastanawiam, czy chodzicie czasami na kontrolne badania do okulisty

Przecież jak byk jest napisane, że to 1.8 16v tylko - UWAGA !! UWAGA !! - na doładowaniu 3.8 bara !! Jestem w szoku, że jest w stanie zrobić tyle przejazdów bez żadnego przypału. Jak mu turbo wywali pod takim ciśnieniem to tylko popiół po nim zostanie i nic więcej
k................3
2012-05-29, 21:46
Nie ma co ma p🤬lniecie no i 8 pękła.
no wszystko fajnie ale to wciąż wsiurski golf....
Że tyle prób ten silnik wytrzymał... Dobrze stuningowany
Biegi zmienia jak w Nysie
skrzynia sekwecyjna, ja znam określenie "kłowa" gdzie biegi są "bite" na siłę, tak jak w autach rajdowych, wrc
genghiskhan napisał/a:
no wszystko fajnie ale to wciąż wsiurski golf....
tak k🤬a, a twoja honda, czikłączento czy jaki inny c🤬j nie jest wsiurskie... idź pograj w nfs furkami szybszymi niż ten golf
podobno na LPG leciał w dodatku