Jak sprawuje się tak podrasowany Golf? Przyspieszenia może pozazdrościć mu niejeden właściciel Ferrari. Wiekowy niemiec pierwszą setkę osiąga w 2,3 sekundy. To jednak dopiero zaostrza apetyt kierowcy na mocne wrażenia. Dalsze wciskanie gazu w podłogę połączone z umiejętnym używaniem skrzyni biegów powoduje, że prędkość 200 km/h da się osiągnąć w 6 sekund od startu, a 250 km/h w 8,27 sekundy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Piszecie, że mistrz prostej, że miota nim jak szatan, a ja powiem krótko: szacun dla kierowcy, bo osobiście bałbym się zasiąść za sterami takiej maszyny - zapewne nie umiałbym nawet okiełznać bestii
Czasami się zastanawiam, czy chodzicie czasami na kontrolne badania do okulisty
Przecież jak byk jest napisane, że to 1.8 16v tylko - UWAGA !! UWAGA !! - na doładowaniu 3.8 bara !! Jestem w szoku, że jest w stanie zrobić tyle przejazdów bez żadnego przypału. Jak mu turbo wywali pod takim ciśnieniem to tylko popiół po nim zostanie i nic więcej
skrzynia sekwecyjna, ja znam określenie "kłowa" gdzie biegi są "bite" na siłę, tak jak w autach rajdowych, wrc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie