Pewnie większości samochodziarzy autko znane, tym mniej zainteresowanym prezentuje Golfa III VR6. W dobrym stanie można mieć takiego w okolicach 7 tyś
Autko to ma moc 190km przy 2,9 litra pojemności. Jak słychać w tym niewielkim autku siedzi również turbinka.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:01
Gdyby ktoś dodał filmik z jakimś BMW ze szrotu miałby 300piw
Gdyby ktoś wrzucił filmik jak odrestaurować klasyki motoryzacji to miałby 17piw...
Ja tam wole dużego fiata, albo poloneza borewicza.
Ale co ja się tam znam... przecież jeżdżę astrą 1.7 diesel w kombi...
Gdyby ktoś wrzucił filmik jak odrestaurować klasyki motoryzacji to miałby 17piw...
Ja tam wole dużego fiata, albo poloneza borewicza.
Ale co ja się tam znam... przecież jeżdżę astrą 1.7 diesel w kombi...
Innyczlowiek
Mnie teraz znienawidzą - mam Peugeota 406 coupe 3.0V6 juz 6 lat i nie zamienilbym go ani na mondeo ani golifine
Aha i uwaga: mam w nim sekwencyjna instalacje BRC i bardzo mi z tym dobrze - tak jak i mojemu silnikowi
Mnie teraz znienawidzą - mam Peugeota 406 coupe 3.0V6 juz 6 lat i nie zamienilbym go ani na mondeo ani golifine
Aha i uwaga: mam w nim sekwencyjna instalacje BRC i bardzo mi z tym dobrze - tak jak i mojemu silnikowi
@Monlord - postawiłęm piwo przez przypadek.
Polecam poczytać o Focusie MK II RS
Absolutnie świetne auto, a jednak FWD
W dodatku prowadzi się jak czterołap...
Polecam poczytać o Focusie MK II RS
Jak coś to moge jeszcze zapodać do swojej astry silniczek ISUZU
92KM z tego co pamiętam.
A ze sportowych samochodów do których zawsze miałem słabość to Nissan SKYLINE R34 <3
A ze sportowych samochodów do których zawsze miałem słabość to Nissan SKYLINE R34 <3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie