Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:46
Good Old Days
crossdressphyxia • 2017-02-25, 23:47
Znalezione na ż__buku, nic tu nie propaguję, więc hejty w moją stronę wsadźcie sobie w jelita Wrzucam jako ciekawostkę.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor 2017-02-27, 0:07 1
PanKukuruźnik82 napisał/a:

- Byłeś UBek !
- później złodziej !
- teraz zdrajco ! skaczesz w KODzie!!!

i wszyscy razem !!! x 3

śpiewamy!

Piotrowicz, Jasiński, Kryze i kilku innych. Wszyscy z KODu
Ale najłatwiej się dać złapać na proste rymowanki.
Zgłoś
Wiewór 2017-02-27, 12:46 5
Bolszewicy w PIS:
Wojciech Jasiński (w PZPR od 1975 roku) kierował Wydziałem Spraw Wewnętrznych Urzędu Miejskiego w Płocku, za czasów PiS był ministrem skarbu, teraz ma objąć szefostwo Orlenu;
Maciej Łopiński w PZPR od 1971 roku, zajmował się głównie propagandą wykonując zawód dziennikarza, za czasów PiS był sekretarzem w Kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego;
Stanisław Kostrzewski, który należał do PZPR aż do jej rozwiązania, w PiSie był swego czasu skarbnikiem partii oraz doradcą Jarosława Kaczyńskiego,
Andrzej Kryże, w PRL sędzia skazujący opozycjonistów (skazał m.in. Bronisława Komorowskiego na więzienie), za czasów rządów PiS był sekretarzem stanu i podsekretarz stanu w Ministerstwie Sprawiedliwościw rządach Jarosława Kaczyńskiego i Kazimierza Marcinkiewicza,
Stanisław Piotrowicz, który w stanie wojennym tworzył akty oskarżenia przeciwko ówczesnej opozycji
Leonid Krasulski żołnierz AL, który pacyfikował strajkujących w Gdańsku.

To jest tylko część obrzydliwych komuchów w PIS. Więcej nawet nie chce mi się już wypisywać bo robiłem to setki razy. PIS to jest bolszewia 2. Nazywanie KOD ubecją jest po prostu śmieszne. PIS jest mistrzem wmawiania idiotom, że czarne jest białe a białe czarne.
Zgłoś
jackalski 2017-02-27, 14:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sereja3 2017-02-27, 16:20
ale jakby podmienić Filmy z patriotami a podstawić tych gamoni z KOD to też pasuje. Uniwersalny film. Daj ktoś link do tego bezpośrednio na FB ponieważ chcę dziś zamówić pizzę i popatrzeć na gównoburzę
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-27, 21:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wiewór 2017-02-28, 8:05
Zgłoś
konto usunięte 2017-02-28, 10:38
Pisuary nadal się spuszczają nad KODem ale to dobrze bo są zajęci gównem a w tym czasie wycinamy wszystkie drzewa, co jak co ale nikt mi nie dał tyle łatwej kasy zarobić dzięki frajerom co PISuary.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem