👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Samochody Google Street View objechały i sfotografowały już kawałek świata. Dzięki temu możemy dziś wirtualne zwiedzać tak wiele miejsc w różnych zakątkach ziemi. Jednakże internauci nigdy nie śpią...
Kilka fotek:
Reszta w komentarzach
Źródło: Wp.pl

Kilka fotek:

Reszta w komentarzach

Źródło: Wp.pl

To wypięte dupcko na trzeźwo i po uzyciu mydła moze być całkiem ok.
@76200
Od razu przyszła mi na myśl Polska. Ta architekrura, tabliczka na skrzynce gazowej, nierówne płyty chodnikowe o które potknął się przechodzień...
Od razu przyszła mi na myśl Polska. Ta architekrura, tabliczka na skrzynce gazowej, nierówne płyty chodnikowe o które potknął się przechodzień...

W sumie nawet to ciekawe, taka samoistna sztuka, sama w sobie. ;p

spiepszaj_dzbanie napisał/a:
nierówne płyty chodnikowe o które potknął się przechodzień...
Dokładnie, osobiście zauważyłem, że płyty chodnikowe są jakoś bardziej nierówne w piątki wieczorem.

I tak moim ulubionym miejscem jest https://maps.google.pl/maps?hl=pl&ll=52.479703,62.185986&spn=0.00347,0.010568&t=h&z=17. Te zdjęcia StreetViewa powoli się robią nudne.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie