👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja p🤬le, ta piosenka w tle jest już tak wk🤬iająca jak Requiem for a dream..
dlaczego jeśli coś na filmiku lata to musi być ta piosenka?!
dlaczego jeśli coś na filmiku lata to musi być ta piosenka?!

"Aż chce się być kimś takim"
Odechciałoby Ci się za 1500 zł miesięcznie

wszędzie ten sam j🤬y kawałek, już mnie, k🤬a, nudzi. Odechciewa się czegokolwiek oglądać jak sie to wszędzie słyszy.........

orzeszwmorde napisał/a:
Jak coś robić to dobrze a nie na odp🤬l.....
....a ja Ci się muza nie podoba to zapuść sobie Antonio Vivaldiego-Wiosnę....
..albo co tam lubisz.
taa?? to gdzie przecinki pogubiles cwaniaku?
widze caly sztab polonistow tu mamy

Mar0 napisał/a:
3xup lapps tylko ,że ten podkład został podj🤬y z innego filmiku, który jest na sadolu.[nie che mi się szukać], kolo zap🤬la coś w stylu batmana [nie wiem jak się ten sport nazywa]
tu masz utwór
Edit: Już wiem 'Skydiving'
sadol.pl/jeb-corliss-grinding-the-crack-wingsuit-jumping-vt93902.htm?h...

Prokurator napisał/a:
Nie sądzę.. Bo jeśli ktoś to kocha robić i daje mu to mega ale to mega satysfakcje to nie będzie patrzył na wypłatę bo jego wypłatą będzie ta satysfakcja i ratowanie ludzi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie