👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szkoda, że w tym czasie ktoś nie srał w kiblu. Wtedy zamiast 29 piw było 2900

tak, wiem pociąg towarowy, ale mimo wszystko - szkoda, że nikt nie nasrał mu na to goPro z pociągu
Swoją drogą, niezła prędkość jak na przejazd kolejowy. Przy takiej prędkości, rozpędzona masa niesie niesamowicie dużą energię. Gdyby tak ktoś wjechał przy zamkniętych rogatkach to ujęcie mogło by być ekstra

I to mi się podoba, rogatki się opuszczają i za 10 sek. jedzie pociąg a nie tak jak u nas po 5 minutach.
Szkoda, że w czasie gdy kręcili, nikt w wagonie nie skorzystał z kibla

Nie wiedziałem że podkład drewniany aż tak się ugina pod pociągami
Zajebiste tylko o co w tym chodziło :0
jeżeli trzeba było policzyc wagony to prawidłowa odpowiedz 54
jeżeli trzeba było policzyc wagony to prawidłowa odpowiedz 54
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie