👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe co by było jakby w trakcie takiej akcji specjalnej ten dojeżdżający radiowóz wbił się w tą matkę z dziećmi. Materiał na harda?

Tak się składa, że to w moim mieście i właśnie większa połowa osób, która tam mieszka jest na zasiłkach.
A koleś, który rzuca się do policjantów to znany im recydywista
Tak na marginesie to jeszcze drugiego kolesia powinęli, bo chciał pomóc koleżce ale tego już nie ma na filmiku
A koleś, który rzuca się do policjantów to znany im recydywista

straatveger napisał/a:
... broń Boże nie trzymać za moje podatki w więzieniu i nie karmić w areszzcie
i tak pewnie żyje z zasiłku lub renty
pawelbori napisał/a:
Tak się składa, że to w moim mieście i właśnie większa połowa osób..
a druga większość połowy, to też idioci
PKSdriver, nie spinaj się tak z tą połową. Tylko w sensie matematycznym połowa to 1/2. W języku polskim połowa to jedna z 2ch w miarę jednakowej wielkości części (niekoniecznie równych). Więc może być mniejsza i większa połowa.
Koleś ma ograniczony umysł to fakt. Raz z gazówką latał i strzelał do ludzi a Policja go zawija, a następnego dnia i tak go puszcza.. napije się royalu i pierd**ca dostaje

Ja to bym go profilaktycznie zastrzelił, by sie pokolenie JP przekonało, że nie ma zartów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie